«Στενοχωριέμαι για τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Σε αντίθεση με κάποιους συναδέλφους του, που έδειξαν να έχουν αρκετά κόμπλεξ, ο Ανδρέας Σάμαρης εξέφρασε το σεβασμό του στον ΑΡΗ αλλά και τη στενοχώρια του για τον υποβιβασμό του.

Την ώρα που κάποιοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δηλώνουν χαρούμενοι για τον υποβιβασμό του ΑΡΗ, αφού δεν θέλουν να παίζουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εκφράζει το σεβασμό του για τους «κίτρινους» και τη στενοχώρια του για τον υποβιβασμό τους.

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν έχει να κερδίσει κάτι, κάνοντας τέτοιο είδους δηλώσεις και δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο και επίπεδο σκέψης. Μιλώντας λοιπόν στη Nova για τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τα ματς της αγωνιστικής, ερωτήθηκε για τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ένας αγώνας μεταξύ του ήδη εστεμμένου πρωταθλητή Ολυμπιακού και τον ήδη υποβιβασμένο ΑΡΗ.

Ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών είπε: «Θα έλεγα πως όποια ομάδα αγωνίζεται απέναντι στον ΑΡΗ θα πρέπει να τον σέβεται. Είναι μία ιστορική ομάδα. Είναι μία ομάδα που την ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα. Θα έλεγα πως όποιους παίκτες και αν έχει, σε όποια θέση της βαθμολογίας και αν βρίσκεται, είναι αξιοσέβαστη. Προσωπικά στεναχωριέμαι που πέφτει μία τόσο ιστορική ομάδα από την πρώτη κατηγορία. Εύχομαι να ανέβει πάρα πολύ σύντομα γιατί έχει και δυναμική, έχει και κόσμο. Θεωρώ πως θα είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και με ωραίο ρυθμό». Αυτά από έναν 24χρονο…

Προτεινόμενα Άρθρα