Ήττα στις λεπτομέρειες…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ήταν θετικός για ένα ημίχρονο, όταν και είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δοκάρι με τον Μανιά, κράτησε ως το 84 το μηδέν και τελικά ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Βαλντές λίγο πριν το τέλος.

Ο ΑΡΗΣ ήταν θετικός για ένα ημίχρονο, όταν και είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δοκάρι  με τον Μανιά, κράτησε ως το 84 το μηδέν και τελικά ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Βαλντές λίγο πριν το τέλος.

Ο Γιώργος Φοιρός παρέταξε την ομάδα με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιαννίτση, Μπουγαίδη, τον Βανγκέλι αριστερά και τον  Βλάχο δεξιά στα μπακ. Στα χαφ ο Ηρακλής είχε στα δεξιά και αριστερά του, τους Σουνά, Τριανταφυλλάκο, ενώ τριπλέτα στην επίθεση ήταν ο Καραγκούνης δεξιά και ο Μπακασέτας αριστερά στα εξτρέμ και τον Μανιά στην κορυφή.

ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑ

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα πέρασε χωρίς προβλήματα για τον Διούδη και την άμυνά του καθώς ο Ολυμπιακός πέρα από μία ανούσια κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας δεν δημιούργησε ευκαιρία. Αντιθέτως την μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο ΑΡΗΣ στο 20, όταν ο Καραγκούνης με ωραία προσπάθεια βρήκε τον Μανιά, αυτός πέρασε τον Παπαδόπουλο και σούταρε για να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρομπέρτο.

Στο 27 ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη του ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ του Χολέμπας έξω από την περιοχή, απομάκρυνε ο Διούδης με γροθιές.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ 30- ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΑΝΓΚΕΛΙ!

Στο 30 ο ΑΡΗΣ έχασε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τριανταφυλλάκος βρήκε με φοβερή μπαλιά  τον Μανιά μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πλάσαρε με την μία στην κίνηση, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Βανγκέλι σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Ρομπέρτο με φοβερή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ σε μία ακόμα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ!

Ευκαιρία άλλη δεν υπήρξε με τους φίλους του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζουν στο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0 και τον ΑΡΗ να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΜΠΕΛ-ΜΑΝΙΑΤΗ

Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού ανάγκασε τον Μίτσελ να επιστρατεύσει δυο ακόμα βασικούς παίκτες μ την είσοδο στο 46 των Κάμπελ, Μανιάτη, ενώ μέχρι το 60 έκανε και την τρίτη αλλαγή με τον Σέποβιτς στην θέση του Ντομίνγκεζ! Πέρα ωστόσο από ορισμένα σουτ έξω από την περιοχή, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑ

Ακόμα και σε αυτό το αδιάφορο παιχνίδι ο Δελφάκης και οι βοηθοί του έδιναν ότι νάναι. Πιο χαρακτηριστική η φάση του 65 με τον Μανιά να φεύγει από κανονική θέση μόνος απέναντι από τον Ρομπέρτο, αλλά να υποδεικνύεται άδικα σε θέση οφσάιτ. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να απειλεί με μακρινά σουτ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Στο 75 ο Καμινιώτης πέρασε στην θέση του Σουνά, αλλά η είδηση προέκυψε τρία λεπτά αργότερα με τον Ψυχογιό να επιστρέφει σε αγώνα του ΑΡΗ μπαίνοντας στην θέση του Μπακασέτα.

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ- ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός τελικά στο 84 βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Χολέμπας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Βαλντές με δύσκολη προβολή νίκησε τον Διούδη για το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Δελφάκης εξάντλησε την αυστηρότητα του σε προβολή του Ηρακλή στον Μανιάτη και του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και ο ΑΡΗΣ γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Σάμαρης(46 Μανιάτης), Πέρες, Βαλντέζ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Βέργος (46 Κάμπελ), Σαλίνο, Ντομίνγκεζ (60΄Σέποβιτς)

ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87 Νταμαρλής), Σουνάς (75 Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (78 Ψυχογιός), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης 

Προτεινόμενα Άρθρα