Ο ΑΣ πήρε πίσω τις Ακαδημίες από την ΠΑΕ!!!

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση με την οποία σημειώνεται ότι οι Ακαδημίες του συλλόγου επιστρέφουν στον ΑΣ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης καταγγέλλοντας παράλληλα ότι τα χρήματα των συνδρομών των γονέων, δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις ακαδημίες!!!

Ανακοίνωση με την οποία σημειώνεται ότι οι Ακαδημίες του συλλόγου επιστρέφουν στον ΑΣ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης καταγγέλοντας παράλληλα ότι τα χρήματα των συνδρομών των γονέων, αντί να χρησιμοποιηθούν για τις ακαδημίες, χρησιμοποιήθηκαν όπου έκρινε η ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη!!!

“Την Παρασκευή 28/03/2014 διεξήχθη Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ στα γραφεία του Συλλόγου.  Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν οι  οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς είναι και η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου να επιστρέψουν στην δικαιοδοσία του Α.Σ ΑΡΗΣ (Οργάνωση, Λειτουργία, Οικονομική Διαχείριση , Στελέχωση κλπ) οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Οι ακαδημίες ήταν στην δικαιοδοσία του ΑΣ ΑΡΗΣ έως και την θητεία του κ. Δημήτρη Ηλιάδη και με την ανάληψη της Προεδρίας της από τον κ. Χαράλαμπο Σκόρδα περιήλθαν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο λόγος για τον οποίο ελήφθη η παραπάνω απόφαση είναι ο εξής:

–          Τα χρήματα των συνδρομών των γονέων που αμείβονται οι προπονητές και καλύπτονται οι υπόλοιπες υποχρεώσεις, (ενοίκια γηπέδου-λειτουργικά έξοδα) δεν χρησιμοποιήθηκαν για τους παραπάνω σκοπούς με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος ο Σύλλογος απέναντι στους προπονητές και στους λοιπούς συνεργάτες.

Υπεύθυνος ακαδημιών επανέρχεται ο κ. Κουζούνιας Ιωάννης”.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ως τώρα έχουν πληρωθεί έναντι ένα μικρό ποσό οι προπονητές, ενώ υπάρχει μεγάλο υπόλοιπο και στα γήπεδα που φιλοξενούν τις Ακαδημίες. Πλέον αναμένεται και η απάντηση της ΠΑΕ για το που χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα, αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα προστίθεται σε ένα ακόμα πρόβλημα που διέπει τις σχέσεις του ΑΣ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την στιγμή της ανάληψης της διοίκησης από τον κ. Σκόρδα.

Επίσης ένα σημαντικό θέμα που προκύπτει είναι το γεγονός ότι το ΔΣ του Ερασιτέχνη ψήφισε (χωρίς να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα) να περάσει η δικαιοδοσία των Ακαδημιών στην ΠΑΕ. Επειδή μάλιστα η ψηφοφορία τότε διαμορφώθηκε οριακά, θα πρέπει να μάθει ο κόσμος του ΑΡΗ ποιοι σύμβουλοι του ΑΣ ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης των Ακαδημιών στην ΠΑΕ και βέβαια πλέον να αναλάβουν και τις ευθύνες τους για αυτή την ενέργεια που ζημίωσε ξεκάθαρα τον Ερασιτέχνη και θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την λειτουργία των Ακαδημιών. Να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ως Ακαδημίες λογίζοται όλα τα τμήματα από την Κ15 και κάτω. 

Προτεινόμενα Άρθρα