Πόσο ξεφτίλα ακόμα;

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ που πρέπει να αποτελέσει την μοναδική ενασχόληση όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο

Δυο είναι τα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να σταματήσει ο κόσμος να συνεχίζει να αποπροσανατολίζεται από το δοκάρι του Μανά ή τα δυο οφσάιτ (ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι ρε σεις;). Στην συνέχεια άπαντες θα… αναγκαστούν να βάλουν στο τραπέζι την επόμενη μέρα. Οι απόψεις δίνουν και παίρνουν φυσικά. Από κυνηγητό παραμονής στην Λίγκα στα χαρτιά, μέχρι πλάνο για την Β εθνική ή επιλογή της Γ΄ για να σβηστούν τα χρέη ή αγορά ΑΦΜ οι θέσεις που ανακυκλώνονται στα ΜΜΕ καθημερινά.

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επιλογή, αυτή θέλοντας και μη ορισμένοι, θα έρθει μέσα από τα θεσμικά όργανα του συλλόγου είτε μιλάμε για τον Ερασιτέχνη, είτε την ΚΜΑ.

Αυτή η ώρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τον εύκολο ή τον δύσκολο θα έρθει και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, όποια και αν είναι η απόφαση, η επόμενη μέρα θα πρέπει να μην έχει τους ανθρώπους που διοίκησαν και έχουν αναγάγει την διχόνοια σε επιστήμη.

Σήμερα ο ΑΣ με την ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις και…μαλώνουν για τις συνδρομές των γονέων από τις Ακαδημίες και τα λεφτά από τα ημερολόγια!!! Καλά διαβάσατε. Τα λεφτά από τα ημερολογία των ακαδημιών!!! Προφανώς και δεν αντιλαμβάνονται ότι για μία ακόμα φορά ξεφτιλίζεται ο ΑΡΗΣ.

Είναι ξεκάθαρο ότι επόμενη μέρα για τον ΑΡΗ δεν θα υπάρχει αν έστω κι ως αντιπολίτευση εξακολουθούν αν υπάρχουν στον περίγυρο του συλλόγου οι άνθρωποι που αφού διέλυσαν τον σύλλογο, προσπαθούν να γαντζωθούν από την καρέκλα εφαρμόζοντας το γνωμικό του διαίρει και βασίλευε…………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα