Δίνει ευκαιρίες

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κι άλλα παιδιά με ελάχιστο ή καθόλου χρόνου στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες σε συνδυασμό ότι για τον ΑΡΗ στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας σε παίκτες που μέχρι σήμερα για διάφορους λόγους δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ή δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.

Ο Γιώργος Φοιρός το προανήγγειλε άλλωστε στους παίκτες του εν όψει Τρίπολης αφού για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετράει ήδη 7-8 απουσίες. Στο Καραϊσκάκη πήραμε ένα πρώτο δείγμα με την χρησιμοποίηση του Τριανταφυλλάκου σε ολόκληρο το παιχνίδι, του Ηρακλή τον οποίο δεν χρησιμοποιούσε πολύ ο Παπαδόπουλος και φυσικά του Ψυχογιού που είχε να αγωνιστεί τέσσερις μήνες. 

Υποψήφιοι να μπουν στα πλάνα του έλληνα τεχνικού είναι ο Γκόλιας που ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και με δεδομένη την απουσία του Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, ο Νταμαρλής, ο Καραγιάννης, ο Αγγελούδης, ο Μαργαρίτης. Ενδεχομένως να βλέπαμε και τους Κοτσαρίδη, Σταυρόπουλο και Ρένια αλλά είναι τραυματίες.

Προτεινόμενα Άρθρα