Τα τατουάζ των οπαδών του αιωνόβιου ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

100 Χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ιστορικός ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, το πρώτο σωματείο που ιδρύθηκε στην πόλη μετά την απελευθέρωση της από τους Τούρκους.

100 Χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ιστορικός ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, το πρώτο σωματείο που ιδρύθηκε στην πόλη μετά την απελευθέρωση της από τους Τούρκους. Με αφορμή τα εκατοστά γενέθλια του ΑΡΗ συγκεντρώσαμε με συλλογή τατουάζ οπαδών της ομάδας και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα από αυτά.
Επισήμως ο ΑΡΗΣ ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου 1914 (7 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο). Η ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα το 1928, ενώ σήμερα διαθέτει τμήματα ενηλίκων και παίδων στα περισσότερα ομαδικά και ατομικά αθλήματα στην Ελλάδα.

Τα τατουάζ
Ο ΑΡΗΣ έχει γίνει η μεγάλη αγάπη πολλών οπαδών στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλοί από αυτούς εκφράζουν την αγάπη τους αυτή για την ομάδα με ποικίλους τρόπους. Ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και εντυπωσιακός είναι σίγουρα τα τατουάζ. Από τη μια πλευρά το θέμα δεν επιτρέπει μεγάλη πρωτοτυπία, καθώς το σήμα της ομάδας ή του συνδέσου SUPER 3 κυριαρχεί στην πλειοψηφία των τατουάζ, ωστόσο πρωτότυπα σχέδια  υπάρχουν πάντα.

πηγη: tattoostudios.gr

Προτεινόμενα Άρθρα