Κλειστά χαρτιά από Φοιρό

από AllAboutARIS

Μετρημένα τα κουκιά για τον προπονητή του ΑΡΗ εξαιτίας των πολλών απουσιών.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιωργος Φοιρός στην Τρίπολη αφού στις δυο τελευταίες προπονήσεις δεν έδειξε το παραμικρό όσον αφορά τις προθέσεις του. Οι κίτρινοι μπορεί να έπαιξαν διπλό, αλλά χωρίστηκαν μόνοι τους σε δυο ομάδες χωρίς την παραμικρή προπονητική παρέμβαση. Με αυτό τον τρόπο ο έμπειρος τεχνικός προφανώς ήθελε να δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα στις προπονήσεις και να τους έχει όλους σε εγρήγορση αν και με τι δεδομένες απουσίες δεν είναι και πολλές οι επιλογές του.

Στην άμυνα η επιστροφή και του Κύργια δημιουργεί πληρότητα αφού είναι διαθέσιμοι και οι Μπουγαίδης, Γιαννίτσης οπότε το δίλημμα είναι αν ο Φοιρός επιλέξει να ξεκουράσει κάποιον. Στα άκρα της άμυνας η απουσία τόσο του Βαγγέλη όσο και του Τσουμάνη, δημιουργεί ένα θέμα αριστερά με τους Καραγκούνη και Μαργαρίτη να είναι οι υποψήφιοι ( ο πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει αφού ο Μαργαρίτης δεν έχει παιχνίδια και ρυθμό). Στα δεξιά Βλάχος και Ψυχογιός διεκδικούν  την άλλη θέση. Στα χαφ Τσιάρας, Καμινιώτης και Γκόλιας διεκδικούν τις δυο θέσεις με τον Τριανταφυλλάκο να έχει το προβάδισμα να παίξει λίγο πιο μπροστά.

Όσο για την επίθεση πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Μανιάς που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Καραγιάννης και Μπακασέτας διεκδικούν τις θέσεις στα άκρα ενώ στην αποστολή μετά από καιρό αναμένεται να είναι και ο Κοτσαρίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα