Συνιστούν υπομονή

από AllAboutARIS

Οι εμπλεκόμενοι στα σενάρια της επόμενης μέρας ζητούν υπομονή αφού ακόμη δεν έχουν καταλήξει στη μορφή της πρότασης που θα κατατεθεί.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων των ανθρώπων που προσπαθούν τον τελευταίο μήνα να καταλήξουν σε μια πρόταση για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ. Η απόφαση στην αίτηση για αντικατάσταση του Λάμπρου Σκόρδα που έχει κατατεθεί από Α.Σ και ΚΜΑ αναμένεται από μέρα σε μέρα και εφόσον είναι θετική θα δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, δεν έχει μορφοποιηθεί η πρόταση και το κυριότερο δεν έχει αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, μελετούνται οι προϋποθέσεις είτε για τη μια είτε για την άλλη περίπτωση αλλά απόφαση οριστική δεν έχει ακόμη παρθεί. Αλλωστε πριν από όλα τα άλλα προτεραιότητα αποτελεί και η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί στον Α.Σ ο ρόλος του οποίου αναμένεται να είναι κομβικός, ειδικά αν η ομάδα αποφασίσει να πάει σε εκκαθάριση.

Στο σχήμα που ετοιμάζεται, συμμετέχουν όπως έχει γράψει το AllAboutARIS τρεις εύρωστοι οικονομικά παράγοντες (Παπαϊωάννου, Γράντας, Δασυγένης) αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάτι επίσημο και μάλιστα δεν κρύβουν και την ενόχλησή τους για τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. «Δεν θέλουμε να δημιουργούνται ελπίδες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» τονίζουν και συστήνουν υπομονή αφού προσπαθούν να… ανοίξουν κι άλλο τον κύκλο των ανθρώπων που μπορούν να συνδράμουν ώστε το εγχείρημα να έχει περισσότερες πιθανότητες να στεφθεί από επιτυχία.

Προτεινόμενα Άρθρα