Πλάνο Β΄ Εθνικής ετοιμάζει ο Σκόρδας

από AllAboutARIS

Παρά το εις βάρος του κλίμα ο Πρόεδρος του ΑΡΗ συνεχίζει να κάνει πλάνα με τον ίδιο στο… κάδρο της επόμενης μέρας.

Ο Λάμπρος Σκόρδας όχι μόνο δεν πτοείται από τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου αλλά και του 86% των μετόχων αλλά συνεχίζει να προετοιμάζει το δικό του πλάνο για το πώς σκέφτεται την επόμενη μέρα.
Κάτω από πέπλο μυστικότητας ετοιμάζει κι αυτός την επόμενη κίνησή του με πλάνο Φούτμπολ Λιγκ και μόνο όπως αφήνει να εννοηθεί. Ούτε πως αυτό θα υποστηριχτεί ούτε φυσικά τι θα γίνει σε περίπτωση που το δικαστήριο απορρίψει και τη δεύτερη αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99, κάτι που θα σημαίνει ότι χωρίς τη συναίνεση των πιστωτών ο ΑΡΗΣ είναι αδύνατον να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ χωρίς επαρκή χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τις τελευταίες μέρες αναζητά χρηματοδότες για να υλοποιήσει το πλάνο της Φούτμπολ Λιγκ ή αν θέλετε συμπαίκτες αφού είναι αποδεδειγμένο ότι μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Στόχος του είναι να πετύχει τη συναίνεση των πιστωτών και για αυτό χρειάζεται χρήματα τα οποία αναζητά. Είναι ενδεικτικό ότι με τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ ασχολείται εξ αποστάσεων (στα γραφεία σχεδόν δεν πατάει).

Προτεινόμενα Άρθρα