Κουπόνι για γέλια

από AllAboutARIS

Η (χαμένη) αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος δέχεται απανωτά χτυπήματα και η Πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα. Οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου προκαλούν γέλια.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ γέμισε ξαφνικά… Μπαρτσελόνες. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί για παράδειγμα το 1,10, που δίνει ο άσος της Βέροιας επί του Πανιωνίου, το 1,85 του διπλού της Ξάνθης στο Ηράκλειο, το 1,20 του άσου του Πλατανιά επί του Παναιτωλικού και το 1,25 του άσου της Καλλονής επί του Πανθρακικού.

Μέχρι και ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα καλύτερα πληρώνει, αφού το διπλό του στα Γιάννενα δίνει 1,45. Εξήγηση φυσικά για το πώς ο ΟΠΑΠ έκρινε ότι αυτές πρέπει να είναι οι αποδόσεις δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ από κανέναν. Είναι όμως προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά και φυσικά δεν περιμέναμε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική για να το διαπιστώσουμε.

Όταν όμως ένας εκ των χορηγών του πρωταθλήματος, εν προκειμένω ο ΟΠΑΠ, υποβαθμίζει ουσιαστικά τόσο πολύ το προϊόν, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ακόμα δεν έχει συμβεί το ανεπανάληπτο της σεζόν 2008-09. Για όσους δεν θυμούνται, στην τελευταία αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος ΑΡΗΣ και Λάρισα διεκδικούσαν την πέμπτη που οδηγούσε στα πλέι οφ και έδινε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενούσε τον Πανθρακικό και η Λάρισα έπαιζε στη Λιβαδειά. Με νίκη και των δύο η Λάρισα έμπαινε στην πεντάδα. Το ανεπανάληπτο εκείνης της σεζόν λοιπόν ήταν ότι το παιχνίδι Λεβαδειακός-Λάρισα δεν υπήρχε καν στο κουπόνι του κρατικού τότε ΟΠΑΠ και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το σκάνδαλο. Φυσικά το ματς ήρθε διπλό (0-1) και ο ΑΡΗΣ έχασε τότε την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα