Για τη φανέλα…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές, αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές, αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο Γιώργος Φοιρός παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιαννίτσης, Μπουγαίδης, δεξιά στα μπακ ο Βλάχος και αριστερά ο Καραγκούνης. Στα χαφ Γκόλιας, Νταμαρλής και Τριανταφυλλάκος, με τους Μπακασέτα, Καμινιώτη και Μανιά να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

O ΑΡΗΣ μπήκε καλά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ σε δυο περιπτώσεις. Στο 2 με το σουτ του Μανιά να φεύγει άουτ και κυρίως στο 6, όταν το σουτ του Μπακασέτα απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπαντής. Ο Αστέρας ανέβασε στροφές μετά το 15 και στο 19 έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καράσκο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Διούδη. Δυο λεπτά όμως αργότερα ο Μπαράλες…χόρεψε τον Μπουγαίδη και έβγαλε την πάσα στο πίσω δοκάρι, όπου ο Καράσκο σχεδόν πάνω στην γραμμή άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει και σε δυο περιπτώσεις από στημένες φάσεις-κόρνερ απείλησε στο 25 με τον Μπαντή να μπλοκάρει την κεφαλιά του Γιαννίτση και στο 29 όταν η κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου έφυγε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να απειλεί με σουτ έξω από την περιοχή που έφυγαν άουτ και τον ΑΡΗ να χάνει την τελευταία ευκαιρία στο 45 με τον Μανιά από πολύ καλή θέση μετά από σέντρα του Καραγκούνη να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ

Ο Τσιάρας πήρε την θέση του Νταμαρλή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53 ο Καραγκούνης βγήκε πολύ ωραία στην κόντρα επίθεση και ανατράπηκε μόνος απέναντι από τον Μπαντή. Ο Καράσκο είδε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα και ο Τριανταφυλλάκος ευστόχησε για πρώτη φορά σε πέναλτι για τον ΑΡΗ φέτος σημειώνοντας το 1-1.

Ο Αστέρας στο 57 έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Λούι από πολύ κοντά μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65 ο ΑΡΗΣ έφτασε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Μπακασέτα απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπαντής.

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ

Δυο λεπτά όμως αργότερα, ο Καμινιώτης έβγαλε ωραία πάσα για τον Μανιά και ο τελευταίος με εξαιρετική ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα του Αστέρα και νίκησε τον Μπαντή για το 1-2 στο 67.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟ

Ο Αστέρας αν και με παίκτη λιγότερο βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει όταν Ντε Μπλάσις, Ναβάρο άλλαξαν με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα και ο Εντό σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2 με το κέντρο της άμυνας του ΑΡΗ να…απουσιάζει στο 73.

Ως το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική φάση, πέρα από ένα σουτ του Μουνάφο που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Διούδης στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2 και ο ΑΡΗΣ προσθεσε ένα βαθμό χωρίς ουσία, αλλά σημαντικό για την αξιοπρέπειά του και την φανέλα του συλλόγου..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι(83 Μουνάφο), Κυριακόπουλος(71 Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες(77 Χουάνμα)

ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας(89 Κύργιας), Καμινιώτης(82 Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46 Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης

Προτεινόμενα Άρθρα