Μπορούν να παίξουν και ποδόσφαιρο

από AllAboutARIS

Απαλλαγμένοι από το άγχος οι παίκτες του ΑΡΗ έβγαλαν ένα καλό πρόσωπο στην Τρίπολη. Θετικό το ντεμπούτο του Γκόλια, πολύ καλοί Τριανταφυλλάκος, Καραγκούνης, Καμινιώτης, Μανιάς και Μπακασέτας.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό τερματοφύλακα που είχε καλές επεμβάσεις σε 1-2 περιπτώσεις ενώ δεν ευθύνεται για τα γκολ.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Επαιξε ως αριστερό μπακ και έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι στον ΑΡΗ. Αμυντικά προσπάθησε με εξαίρεση τη φάση με τον Ναβάρο στο 2-2 αλλά επιθετικά ήταν πολύ δραστήριος και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήρθε το 1-1.

ΒΛΑΧΟΣ: Δεν ανέβηκε όσο ο Καραγκούνης αλλά ήταν πολύ προσεκτικός πάνω στο μαρκάρισμα του Ντε Μπλάσις τον οποίο σε γενικές γραμμές περιόρισε.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: Ακόμη ένα καλόν 90λεπτο για τον Γιαννίτση που είχε καλές τοποθετήσεις, δεν έκανε λάθη, έπαιξε καλά τον Μπαράλες και είχε ψυχραιμία στις μεταβιβάσεις του.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Με εξαίρεση την φάση στο πρώτο γκολ του Αστέρα που τον… χόρεψε ο Μπαράλες, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν σταθερός και χωρίς λάθη.

ΓΚΟΛΙΑΣ: Πολύ ικανοποιητικό το ντεμπούτο το νεαρού που έβγαλε 90λεπτο δίχως μάλιστα να έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια του. Ήρεμος, σταθερός, με σωστή κάλυψη του χώρου, απέφυγε τις περιττές ενέργειες κάνοντας μόνο τα απαραίτητα.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Δεν μπήκε καθόλου στο κλίμα του ματς ίσως  γιατί δεν του πάει ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Δεν είχε πολλά τρεξίματα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον Καμινιώτη που έπαιξε σε ρόλο εξτρέμ και είχε καλά κρατήματα της μπάλας ενώ είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ του ΑΡΗ. Η θέση του είναι πιο πολύ στα άκρα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Η επιστροφή του από τον τραυματισμό του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ο Σερραίος ήταν πολύ δραστήριος, οι περισσότερες μπάλες πέρασαν από τα πόδια του και πέτυχε το πρώτο γκολ του ΑΡΗ φέτος από την άσπρη βούλα.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Είχε μαζί με τον Γκόλια το μεγαλύτερο κίνητρο θέλοντας να αποδείξει κάποια πράγματα στην ομάδα στην οποία ανήκει. Το ζεστό χειροκρότημα όταν βγήκε δείχνει ότι μάλλον πέτυχε το στόχο του.

ΜΑΝΙΑΣ: Έπαιξε σε όλο το 90λεπτο στην κορυφή και ήταν από τους καλύτερους. Σκόραρε και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ ενώ ήταν μέσα και σε άλλες ευκαιρίες της ομάδας του.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΤΣΙΑΡΑΣ: Μπήκε με την έναρξη της επανάληψης για να δώσει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δηλαδή τρεξίματα και πάθος πράγματα που έκανε.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά από καιρό και αυτό από μόνο του έχει την αξία του.

Προτεινόμενα Άρθρα