Ποιος θα τους κρατήσει;

από AllAboutARIS

Οι εμφανίσεις του αρη σε Καραΐσκάκη και Τρίπολη κάνουν αναγκαία τη διατήρηση ενός βασικού κορμού της ομάδας, ειδικά εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στη φούτμπολ Λίγκ.

Η παντελής απουσία άγχους σίγουρα παίζει το ρόλο της αφού απαλλαγμένοι από την οποιαδήποτε πίεση, οι ποδοσφαιριστές του Αρη και στο Καραϊσκάκη αλλά και στην Τρίπολη έβγαλαν στο χορτάρι μερικές από τις δυνατότητες που η αλήθεια είναι ότι… έκρυβαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Η εικόνα αυτή φέρνει στην επικαιρότητα το ζήτημα της επόμενης μέρας και της διατήρησης ενός βασικού κορμού στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ, εφόσον ο ΑΡΗΣ καταφέρει και αγωνιστεί σε αυτό. Παίκτες όπως ο Μανιάς, ο Τριανταφυλλάκος, ο Τσουμάνης, ο Κύργιας, ο Σουνάς κ.α αξίζει να καταβληθεί προσπάθεια να παραμείνουν στο ρόστερ και να μην τους παρασύρει η ισοπέδωση του υποβιβασμού και του αναθεματισμού που τον συνοδεύει, στην λογική της ριζικής αναδιάρθρωσης… και του ρόστερ. Ποδοσφαιριστές που πέρσι και φέτος πήραν το βάπτισμα του πυρός κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας στο πλευρό τους κάποιους έμπειρους παίκτες, θα είναι πιο έτοιμοι την επόμενη χρονιά να επωμιστούν το βάρος της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκ.

Ποιος όμως θα αναλάβει να τους κρατήσει στην ομάδα; Να τους διαβεβαιώσει ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και όχι μαύρο σκοτάδι. Το πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ τελειώνει σε έξι μέρες και έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, οι κίτρινοι κινδυνεύουν από εβδομάδα να χάσουν όλους τους παίκτες του ρόστερ. Ως ελεύθερους αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και με προσφυγή σχεδόν όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι φυσικά υποχρεωμένοι να περιμένουν πότε οι παράγοντες του Αρη θα αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι. Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες του ΑΡΗ αφήνουν να εννοηθεί ότι αν σύντομα δεν προκύψει βιώσιμη λύση και δεν έχουν ενημέρωση ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του με συνέπεια ο ΑΡΗΣ όταν αποφασίσει που θα τον βρει η επόμενη μέρα να κινδυνεύει να έχει χάσει όλα τα… βαριά χαρτιά του ρόστερ του, ειδικά εφόσον μιλάμε για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Προτεινόμενα Άρθρα