Εν αναμονή της απόφασης

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, περιμένουν οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και του ΑΣ την απόφαση του δικαστηρίου στην αίτηση που έχουν καταθέσει για αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα, στην ΠΑΕ.

Από μέρα σε μέρα περιμένουν σε ΚΜΑ και Ερασιτέχνη την απόφαση του Ειρηνοδικείου στην αίτηση που έχουν καταθέσει για αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΜΑ η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει ως την Παρασκευή και να δρομολογήσει εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. 

Στην περίπτωση όμως που η αίτηση αντικατάστασης γίνει δεκτή, τότε οι εξελίξεις αναγκαστικά θα τρέξουν γρήγορα καθώς ο Σκόρδας θα αποχωρήσει απότο κάδρο και ο Παναγιώτης Στεφανίδης με τους συνεργάτες του που θα αναλάβουν στο μεταβατικό στάδιο θα είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν το δικό τους πλάνο της επόμενης μέρας που σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τις επαφές που γίνονται με τους Παπαιωάννου, Γράντα και Δασυγένη. Υπάρχει, βεβαίως και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο αίτημα να μην γίνει δεκτό από την έδρα, οπότε η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει την ευχέρεια να εξαντλήσει τη θητεία της. Δηλαδή, να παραμείνει στη θέση της μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα