"Να βάλουμε όλοι μυαλό…"

από AllAboutARIS

"Αν συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο, είναι αδύνατο η ομάδα να ορθοποδήσει"

Την αγωνία του για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ εξέφρασε ο Αρτούρ Λεκμπέλο, μιλώντας στην εκπομπή “ΑllAboutARIS On Air”. Ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας τόνισε πως πρέπει να μπει ένα τέλος στο μπάχαλο των τελευταίων χρόνων, καλώντας τους πάντες να μάθουν από τα λάθη που έχουν γίνει και έφεραν το σύλλογο σε αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά: 

“Είναι γεγονός ότι από την αρχή του πρωταθλήματος, όλος ο κόσμος του ΑΡΗ καταλάβαινε πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Απομακρύνθηκαν κάποιοι βασικοί παίκτες και ήρθαν νερά παιδιά, τα οποία δεν προσέφεραν καθόλου στην ομάδα. Παίκτες όπως οι Αγκάνθο και Πουλίδο δεν βοήθησαν, συν ότι οι ξένοι που ήρθαν δεν  φάνηκαν, με εξαίρεση τον Ουντότζι, που όμως έφυγε.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Μετά υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα, όπως και οι δημόσιες σχέσεις της ομάδας. Όταν ο Ουντότζι φεύγει λόγω χρημάτων, αυτό λέει πολλά. Όταν λέμε δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, εννοούμε το κομμάτι της διαιτησίας. Σε πολλά παιχνίδια, ο ΑΡΗΣ ήταν αδικημένος. Υπήρχε ένα σχέδιο, αν θέλετε να το πούμε έτσι και καταλαβαίνουμε από ποιους. Δεν υπήρχε υποστήριξη από τα κέντρα αποφάσεων. Αυτό γινόταν και λόγω της γκρίνιας και της εσωστρέφειας που υπάρχει στην ομάδα.

Αν μέχρι σήμερα υπήρχαν κάποια έσοδα, του χρόνου θα είναι μηδενικά. Πρέπει να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, πρέπει να καταλήξουν σε μία απόφαση. Ή να πάει στη Γ` Εθνική, η στη Β΄ όπου κάποιοι όμως πρέπει να βγουν μπροστά.  Αν συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο, είναι αδύνατο η ομάδα να ορθοποδήσει. Πρέπει να βρεθεί ένας ηγέτης. Μόνο στον ΑΡΗ γίνονται αυτά τα πράγματα. Να βάλουμε μυαλό από τα λάθη που έγιναν”.

Προτεινόμενα Άρθρα