Συζήτηση για το χρονοδιάγραμμα των προπονήσεων

από AllAboutARIS

Παίκτες και προπονητικό τιμ περιμένουν ενημέρωση από τη διοίκηση

Λίαν συντόμως πρόκειται να ξεκαθαρίσει το θέμα της συνέχισης των προπονήσεων, στην ομάδα του ΑΡΗ, με την ολοκλήρωση της φετινής Σούπερ Λίγκα. Στις σκέψεις ήταν να γίνει συνάντηση ανάμεσα σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, μετά το παιχνίδι με Γιάννενα, προκειμένου να μη σταματήσει η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πλέον, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η εν λόγω συνάντηση να πραγματοποιηθεί και πριν την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, ώστε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, να έχουν “εικόνα” για τις σκέψεις της διοίκησης.

Το Ρύσιο, σαφώς, και θα παρουσιάσει διαφορετική όψη, από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι οι πρώτοι που θ` αποχωρήσουν είναι οι δανεικοί, οι οποίοι και θα ενταχθούν στις ομάδες που ανήκουν.

Ενα από τα ζητούμενα, βέβαια, είναι και τί θα πουν οι διοικούντες για την πολυσυζητημένη “επόμενη μέρα”, καθώς -προς το παρόν- δεν υπάρχει καμία επίσμημη ενημέρωση για το τί θα συμβεί σε αγωνιστικό, διοικητικό επίπεδο όσο και για την κατηγορία στην οποία θα παίξει ο ΑΡΗΣ, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Προτεινόμενα Άρθρα