«Αδικο για τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΣ στους εκπροσώπους του Τύπου

Αδικη χαρακτήρισε την κατάληξη της φετινής χρονιάς για τον ΑΡΗ ο Γιάννης Πετράκης, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου

Αναλυτικά: «Σήμερα έληξε μια σημαντική και δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας. Ο βασικός στόχος της παραμονής είχε επιτευχθεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα θέλαμε να κλείσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια ομάδα με κίνητρο. Κάτι που έκανε τη δουλειά μας πολύ δύσκολη. Είχαμε τις προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΑΡΗΣ μας απείλησε με κάποια περιφερειακά σουτ.

Ο ΑΡΗΣ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η στάση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει γρήγορα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ:  «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Αυτό θα προκύψει στις επόμενες μέρες. Η δική μου διάθεση είναι πολύ θετική. Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα».

Για την κατάληξη της χρονιάς για τον ΑΡΗ: «Δεν αξίζει αυτή τη θέση, αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά. Πάρα πολλά παιδιά που πέρυσι επωμίστηκαν το βάρος της παραμονής, φέτος δεν ήταν στη 18άδα. Το βάρος δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, ειδικά οι νεαροί παίκτες. Είναι άδικο για τον ΑΡΗ»

Προτεινόμενα Άρθρα