Έστω κι έτσι, ξεχώρισε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τάτος, ο Διούδης και τα κλεψίματα

Στο τέλος μίας χρονιάς όπως η φετινή, τα στατιστικά λίγο μετρούν για τον ΑΡΗ, αφού ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Έστω κι έτσι όμως, δεν λείπει από μερικές στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας ομαδικά, οι “κίτρινοι” ήταν 2οι στα κλεψίματα με 825, πίσω από τον 10ο της βαθμολογίας Πανθρακικό, ο οποίος είχε 848. Στο ατομικό κομμάτι, ξεχωρίζει ο Ανδρέας Τάτος, ο  οποίος κατέγραψε 9 ασσίστ και βρίσκεται σητ 5η θέση της σχετικής κατηγορίας. Ο 24χρονος άσσος αποτέλεσε τον ιθύνοντα νου του ΑΡΗ όσο μπορούσε, μοιράζοντας εννιά γκολ παρά το καλό διάβασμα των αντιπάλων πάνω στο παιχνίδι του και τα διπλά μαρκαρίσματα, που από ένα σημείο και μετά ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα.

Στα ατομικά στατιστικά ξεχωρίζει και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε 104 αποκρούσεις, πίσω από τον 1ο πρώην “κίτρινο”, Μάρκο Βελλίδη, με 121. Η κακή αμυντική λειτουργία είχε ως αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να δημιουργούν συνεχώς κινδύνους, με τον νεαρό πορτιέρο να είναι συνεχώς σε επιφυλακή. Άλλες φορές με επιτυχία και άλλες όχι…

Προτεινόμενα Άρθρα