Η… σικέ κόντρα με το Νότο

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την αναμονή των εξελίξεων στον ΑΡΗ που μπορεί να πάρει και… μήνα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει στοιχεία για την… σικέ κόντρα Βορρά-Νότου με αφορμή τα πανό στην θύρα 2 του Κλ. Βικελίδης

Στον ΑΡΗ την δεδομένη χρονική στιγμή αναμένουμε τις εξελίξεις. Αναμένουμε μία αποφαση δικαστηρίου. Αναμένουμε τους νυν τους πρώην και τους επόμενους να μας παρουσιάσουν ένα πλάνο για να μείνει η ομάδα στην Β εθνική και να μην αναγκαστεί να πάει στην Γ εθνική. Αναμένουμε γενικά και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα αναμένουμε. Τα πράγματα για μένα είναι ξεκάθαρα μετά την τοποθέτηση του κ. Αργυριάδη για το άρθρο 106 και την επιβεβαιώση που ήρθε από έγκριτους πανεπιστημιακούς νομικούς.

Για να…τρέξει όμως αυτό το εγχείρημα απαιτούνται περίπου 2 εκ ευρώ. Το θέμα είναι ποιος θα τα βάλει; Προοπτική με τον Σκόρδα δεν υπάρχει καμία απολύτως και τα έχουμε επσιημάνει πολλές φορές για να επανέλθουμε σε αυτό το ζήτημα. Δεύτερος υποβιβασμός στα χέρια του και όλο αυτό το κλίμα που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να επιτρέψει στον ΑΡΗ να σηκώσει κεφάλι……………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα