Σε κατάσταση αναμονής

από AllAboutARIS

Για μετά το Πάσχα μετατίθεται από ότι φαίνεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου και μαζί της και οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Με την έκδοση της απόφασης του Ειρηνοδικείου στην αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα να μετατίθεται για μετά το Πάσχα, μετατίθενται και οι όποιες εξελίξεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΡΗ. Ο νυν Πρόεδρος της ΠΑΕ από τη μια διαρρέει στο περιβάλλον του ότι δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο Football League αναζητώντας χρηματοδότες και προτίθεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη τύπου.

Από την άλλη το μπλοκ των παραγόντων (Παπαϊωάννου, Γράντας, Δασυγένης) που φέρονται διατεθειμένοι να βγουν μπροστά, δίχως να έχουν ξεκαθαρίσει υπό ποιες προϋποθέσεις, περιμένουν την απόφαση για να ενεργοποιηθούν και να ανοίξουν και αυτοί τα χαρτιά τους.

Στάση αναμονής τηρεί και η ΚΜΑ. Κάνει κάποιες επαφές προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος και παράλληλα περιμένει την δικαστική απόφαση ώστε να αποφασίσει την επόμενη κίνησή της που περνάει μέσα από τη διεξαγωγή Γ.Σ.

Προτεινόμενα Άρθρα