Βασβάνης: “Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου”

από AllAboutARIS

Το ένα εκ των μελών της διοίκησης Σκόρδα σημειώνει στο AllAboutARIS ότι θα σεβαστεί την απόφαση του δικαστηρίου και πως εύχεται ότι καλύτερο στην επόμενη διοίκηση.

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε υπέρ της πλευράς του Παναγιώτη Στεφανίδη και όρισε νέο πενταμελές συμβούλιο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αντικαθιστώντας αυτό του Λάμπρου Σκόρδα. Το AllAboutARIS επικοινώνησε με έναν εκ των μελών της διοίκησης του κ. Σκόρδα προκειμένου να διατυπώσει τις δικές του σκέψεις για την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Βασβάνης μιλώντας στο AllAboutARIS αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης επεσήμανε ότι σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της ομάδας ανεξάρτητα από το ποιος είναι διοίκηση: “Εφόσον η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική, η άποψη μυ είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να την σεβαστούμε.

Προσωπικά αυτό σκέφτομαι και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι όποιος είναι διοίκηση στον ΑΡΗ να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο στην επόμενη μέρα του. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αλλά ο ΑΡΗΣ και επαναλαμβάνω ότι σέβομαι απόλυτα την απόφαση του δικαστηρίου και προσωπικά δεν προτίθεμαι να εμπλακώ σε περαιτέρω δικαστικές διαμάχες.

Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα από τον Δεκέμβρη και έπειτα και με τα όσα απίστευτα είχαμε παραλάβει από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ επί προσωπικού όλοι γνωρίζουν την προσφορά και στα τμήματα υποδομής, πέρα από όλα τα υπόλοιπα που ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί μέσω του λογιστηρίου. Το μόνο που πλέον με νοιάζει είναι να υπάρχει επόμενη μέρα για τον ΑΡΗ και για αυτό εύχομαι ότι καλύτερο σε όποια διοίκηση αναλάβει τον σύλλογο”.

Προτεινόμενα Άρθρα