Πιάνουν δουλειά

από AllAboutARIS

Ποιες θα είναι οι πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης που αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή να προετοιμάσει την επόμενη μέρα.

Τα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να διαβούν σήμερα για πρώτη φορά τα μέλη της νέας διοίκησης που διορίστηκε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, ασχέτως των νομικών κινήσεων στις οποίες φέρεται να προχωράει ο Λάμπρος Σκόρδας. Η ανάγκη να μην χαθεί άλλος χρόνος και να αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις και να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, τους υποχρεώνει να σηκώσουν από σήμερα τα μανίκια. Η ατζέντα των υποχρεώσεων γεμάτη.

Πρώτη τους προτεραιότητα να ενημερωθούν για την ακριβής οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, τι υποχρεώσεις παραλαμβάνουν από τον Σκόρδα και ποια ακριβώς είναι η λογιστική εικόνα της ΠΑΕ (αν έχουν πληρωθεί οι υποχρεώσεις στην εφορία, η δόση του άρθρου 44 και αν έχει να περιμένει κάποια έσοδα η ΠΑΕ το επόμενο δίμηνο).

Η αμέσως επόμενη είναι να δουν τι θα κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό. Το πρώτο κινδυνεύει όπως έχουμε γράψει με αποψίλωση, οι παίκτες ζουν μέσα σε καθεστώς αβεβαιότητας και περιμένουν μια υπεύθυνη ενημέρωση από κάποιον για την επόμενη μέρα. Λογικά μια από τις πρώτες κινήσεις θα είναι να γίνει αυτή η ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα.

Ακολούθως να διερευνήσουν τις προθέσεις των πρώην παικτών και προπονητών που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις και από την συναίνεσή τους εξαρτάται η δυνατότητα συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ. Να γίνει δηλαδή μια προεργασία ώστε να είναι σε θέση να αναλύσουν τα δεδομένα στο κομμάτι αυτό στη Γ.Σ του Μαΐου.

Τον τελευταίο μήνα ακούγεται έντονα ότι έχουν διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά παράγοντες με δύναμη όπως οι κ.κ Γράντας, Δασυγένης και Παπαϊωάννου. Λογικά θα επιδιώξουν να βρεθούν μαζί τους και να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι ποιες είναι οι ακριβείς προθέσεις τους και σε ποιο βαθμό θα συνδράμουν ώστε να παρουσιαστεί το πλάνο στη Γ.Σ.
Πρόσφατα ο Βασίλης Φουρλίγκας, αποκάλυψε ότι η ΚΜΑ έχει κάνει κάποιες κινήσεις προσέλκυσης κεφαλαίων από το εξωτερικό. Θεωρείται βέβαιο ότι στο επόμενο διάστημα η διοίκηση θα επιδιώξει να πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις από αυτούς με τους οποίους συνομιλεί ώστε να ξέρει αν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης που θα αλλάξει και τα δεδομένα.

Τέλος επειδή ακούγεται έντονα το σενάριο της εκκαθάρισης και της πτώσης στη Γ. Εθνική να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους, τι σημαίνει για τον ΑΡΗ εκκαθάριση, ποιοι είναι οι κίνδυνοι και πως γίνεται η διαδικασία ώστε και αυτή να παρουσιαστεί ενώπιον των μελών του σώματος.

Προτεινόμενα Άρθρα