«Κάντε υπομονή ως τα μέσα Μαΐου»

από AllAboutARIS

Δέσμευση της νέας διοίκησης ότι θα εξαντληθούν τα περιθώρια συμμετοχής στη φούτμπολ λίγκ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η νέα διοίκηση μετά και την απόρριψη της αίτησης του Λάμπρου Σκόρδα ήταν να πάει στο Νέο Ρύσιο για να μιλήσει στους παίκτες, προκειμένου να σταματήσει να φυλλοροεί το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και να υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση που είχαν ζητήσει και οι ίδιοι οι παίκτες.

Απόντος του Παναγιώτη Στεφανίδη που ήταν στην Αθήνα, στην προπόνηση πήγαν οι κ.κ. Φουρλίγκας και Κουζούνιας. Οι δυο άνδρες έκαναν ξεκάθαρο στους παίκτες, ότι πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες ώστε η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ και ότι σε 15-20 μέρες θα είναι σε θέση να τους εξηγήσουν το πλάνο στο οποίο έχουν καταλήξει για την επόμενη μέρα. Παράλληλα από εβδομάδα, θα καλείται ένας-ένα στα γραφεία για να συζητήσει επί προσωπικού με την διοίκηση αφενός για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφετέρου για την προοπτική να παραμείνουν στην ομάδα. «Δεν ήρθαμε να σας υποσχεθούμε πράγματα γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε. Κάντε υπομονή 15-20 μέρες μέχρι να ήμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αγωνιστούμε στη Φούτμπολ Λιγκ και να σας παρουσιάσουμε που έχουμε καταλήξει. Είναι καλό να συνεχιστούν οι προπονήσεις και να μην δείξουμε εικόνα διάλυσης» τους τόνισαν χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Χρίστος Βαγγέλη που υποσχέθηκε ότι οι προπονήσεις δεν θα σταματήσουν αλλά ζήτησε από την νέα διοίκηση να μην καθυστερήσει την ενημέρωση μετά τα μέσα Μαΐου ώστε ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του, κάτι που οι δυο διοικούντες σεβάστηκαν και υποσχέθηκαν ότι την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσουν να καταβάλλουν και κάποια χρήματα στους παίκτες. .

Προτεινόμενα Άρθρα