Μόνο ο ΑΡΗΣ Sold out στο ΟΑΚΑ

από AllAboutARIS

Ούτε και σήμερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως τελείωσαν τα εισιτήρια για τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό. Εισιτήρια τα οποία είναι λιγότερα από αυτά που είχε πάρει ο ΑΡΗΣ πριν από τέσσερα χρόνια.

Κάποια πράγματα αποδεικνύονται πολύ απλά  με νούμερα και όχι με λόγια και προπαγάνδα. Τα μαθηματικά και τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα. Δεν μπορεί να γίνει λάθος σε αυτά. Πριν από τέσσερα χρόνια ο ΑΡΗΣ πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στη φυσική του (τότε) έδρα, το ΟΑΚΑ.

Για εκείνον τον τελικό ο ΑΡΗΣ πήρε συνολικά 23.480 εισιτήρια και 2.000 προσκλήσεις από την ΕΠΟ. Το ίδιο φυσικά συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Τρεις μέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out. Δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο απούλητο, ενώ υπήρχε και ζήτηση για ακόμη περισσότερα το τελευταίο διήμερο χωρίς ωστόσο να γίνει εφικτό να παρθούν λόγω του ότι εξάντλησε και τα δικά του ο Παναθηναϊκός.

Φυσικά εκείνη μετακίνηση ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα -και όχι μόνο- και λογικά θα παραμείνει για πάντα η μεγαλύτερη. Τέσσερα χρόνια μετά, στον τελικό βρέθηκε η δεύτερη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ. Κατά σύμπτωση αντίπαλος και πάλι ο Παναθηναϊκός. Τέσσερα χρόνια περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία οι οπαδοί του, να περάσει η ομάδα τους στον τελικό ώστε να καταρρίψουν αυτό το ρεκόρ ή στην χειρότερη να έχουν την ίδια παρουσία.

Μάλιστα καθημερινά λέγανε πως αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα πάνε 26, 27 30 αλλά θα πάνε καμιά 50αριά χιλιάδες στην Αθήνα. Η πρώτη… σφαλιάρα ήρθε από την ΕΠΟ καθώς έδωσε λιγότερα εισιτήρια αυτή την φορά στις δύο ομάδες που βρέθηκαν στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα έδωσε από 21.300. Oπότε νομοτελειακά δεν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ. Τουλάχιστον φέτος. Σίγουρα, 100%, βάση αριθμών, βάση μαθηματικών, βάση πραγματικών γεγονότων. 

Έλα που όμως τα πράγματα πάνε ακόμη χειρότερα για τους συμπολίτες. Παρότι έχουν πάρει 2.000 εισιτήρια λιγότερα απ’ ότι ο ΑΡΗΣ πριν από τέσσερα χρόνια, 23 ώρες περίπου πριν την διεξαγωγή του τελικού όχι μόνο δεν έχει ανακοινωθεί sold άουτ αλλά υπάρχουν εκατοντάδες εισιτήρια απούλητα σε όλη τη Μακεδονία. Είναι χαρακτηριστικό πως στα ραδιόφωνα τις Θεσσαλονίκης αυτή την ώρα δίνονται δεκάδες εισιτήρια σε καθ’ ένα από αυτά.

Οι σύνδεσμοι επίσης δεν έχουν καταφέρει να τα πουλήσουν και με βάση τα όσα ακούγονται δεν αποκλείεται να μην ανακοινωθεί sold out ούτε και αύριο.

Πάντως οι γνωστοί-άγνωστοι προπαγανδιστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Σπρώχνουν όσο μπορούν τον κόσμο του συμπολίτη μήπως και καταφέρουν να απoφύγουν το… ρεζιλίκι. Γιατί πώς να το κάνουμε, ρεζιλίκι θα είναι να μην ανακοινωθεί sold out από αυτούς που λέγανε ότι θα πάνε 40, 50, και 60 χιλιάδες αν τους δοθεί η ευκαιρία στο OAKA.

Η μοναδική περίπτωση να τα καταφέρουν είναι να πληρώσουν τα εισιτήρια μαζικά κάποιοι… άλλοι. Όπως συμβαίνει άλλωστε εδώ και χρόνια σε εντός έδρας παιχνίδια της συγκεκριμένης ομάδας…

Προτεινόμενα Άρθρα