Η μεγαλύτερη οπαδική και η μεγαλύτερη… προπαγανδιστική εκστρατεία!

από AllAboutARIS

Οι δυο τελικοί του ΟΑΚΑ με διαφορά 4 ετών και με τον ίδιο αντίπαλο φανέρωσαν πάρα πολλά πράγματα

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα Γολγοθά. Οφείλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στον τρόπο με τον οποίο θα βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Άπαντες οφείλουν να αντιληφθούν ότι η δύναμη του κόσμου του είναι αυτή που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις είτε μέσω προσέλκυσης επενδυτή, είτε μέσω συγκεκριμένων κινήσεων που απαιτούν σε κάθε περίπτωση την μαζική συμμετοχή.

Οι δυο τελικοί του ΟΑΚΑ με διαφορά 4 ετών και με τον ίδιο αντίπαλο (αν και όταν έπαιξε ο ΑΡΗΣ ο Σισέ κόστιζε όσο όλος ο Παναθηναικός σήμερα και παράλληλα πήρε το νταμπλ) φανέρωσαν πάρα πολλά πράγματα. Καταρχήν ότι όποτε πάει στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ χάνει με 4-1 όπως και το 85 με την Λάρισα!!! Για πρώτη φορά οι αντίπαλοι οπαδοί φώναξαν στο 55(!!!) σιγά, σιγά μας πήρατε τα αυτιά”.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι οι συγκρίσεις που πονάνε, αλλά παράλληλα καταρρίπτουν και την προπαγάνδα χρόνων και χρόνων. Οι φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ (στην συγκεκριμένη για όσους θα ισχυριστούν φωτομοντάζ απεικονίζεται η θύρα 24 που είχε επιπλέον ο ΑΡΗΣ εισιτήρια και τα επίσημα που πήρε τις 2000 προσκλήσσεις) που ανεβάζουν φίλοι του Παναθηναικού (!!!) φανερώνουν τις διαφορές και για την μεγαλύτερη οπαδική εκστρατεία, αλλά και την μεγαλύτερη… προπαγανδιστική που βέβαια πλέον αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν μπορεί πλέον να υφίσταται και να στηρίζεται σε μία εφημερίδα. Μεγάλος αντιπαοκτσής όποιος ανακάλυψε το ίντερνετ…

Προτεινόμενα Άρθρα