Σε αναμονή και ο Διούδης

από AllAboutARIS

Tι ισχύει με την περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα. Tο τσεκάρισμα ευρωπαϊκών ομάδων η ρήτρα και η υπομονή για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ.

Μεταπωλητική αξία από το φετινό ρόστερ του ΑΡΗ, μεταξύ των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο δεν έχουν και πολλοί παίκτες. Ο Μανιάς που έκανε μια σχετικά καλή πρώτη χρονιά, ο Σουνάς λόγω ταλέντου περισσότερο και περιθωρίων εξέλιξης και φυσικά ο Σωκράτης Διούδης. Ο τελευταίος θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΑΡΗ και ο παίκτης που εν δυνάμει θα μπορούσε να φέρει κάποια χρήματα στα ταμεία του συλλόγου από ενδεχόμενη πώλησή του.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, βασικός στον ΑΡΗ από τα μισά της περσινής σεζόν και έπειτα, διεθνής τόσο με την Εθνική Νέων όσο και την Ελπίδων, έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους ως το καλοκαίρι του 2016, αφού τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε ανανέωση με κατακόρυφη αύξηση των αποδοχών του και φέτος ήταν μετά τους Αγκάνθο, Τάτο και Ελσνερ ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ (οι φετινές του αποδοχές είναι 92.000 ευρώ). Μάλιστα είναι από τους λίγους… προνομιούχους της ομάδας αφού εξασφάλισε να τα εισπράξει μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου (επομένως δεν έχει και δικαίωμα προσφυγής).

Για το μέλλον του ακούγονται ήδη πολλά. Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει τις εξελίξεις στον ΑΡΗ. Αν η ομάδα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, το συμβόλαιό του είναι κανονικά σε ισχύ και αν θέλει να φύγει μπορεί να το κάνει φέρνοντας πρόταση. Θυμίζουμε ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 1,5 εκ ευρώ. Κατά καιρούς ενδιαφέρον έχει ακουστεί από τον Ολυμπιακό ενώ αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν τσεκάρει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επισήμως πάντως δεν υπάρχει τίποτα αφού και ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει να βιάζεται και περιμένει τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα