Πρωταπριλιά η νέα δίκη για Μπέο!

από AllAboutARIS

Την τέταρτη αναβολή της πήρε η υπόθεση για απόπειρα εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός 0-1, που διεξήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010.

Την τέταρτη αναβολή της πήρε η υπόθεση για απόπειρα εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός 0-1, που διεξήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 1η Απριλίου του 2015.

Η κατηγορία για τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου είναι η εξής: “Ο υπαίτιος μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης δραστηριότητος που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος”.

Η υπόθεση πήρε αναβολή από το ΙΑ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, Ζήση Κωνσταντίνου. Ο οποίος εκείνη την ώρα είχε υποχρεώσεις σε άλλο δικαστήριο.

Απουσίαζαν επίσης, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος ήταν κλινήρης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Αλέξης Κούγιας, ο Νικόλας Πατέρας και ο Σωτήρης Βοργιάς.

Τη Δευτέρα (28/04) παρέστησαν ως μάρτυρες οι κύριοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Βασίλης Τεροβίτσας και Κύρος Βασσάρας.

Αυτή είναι η τέταρτη αναβολή κατά χρονική σειρά που παίρνει η υπόθεση. Η πρώτη ήταν στις 9/1/2012, η δεύτερη στις 8/1/2013 και η τρίτη 19/6/2013.

πηγη: soccerplus.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X