Στην Eπιτροπή Εφέσεων ΑΡΗΣ και άλλοι δύο

από AllAboutARIS

Ζήτησαν να μην ισχύσει η ολική επικύρωση, αλλά η μερική, για τις θέσεις 1-5 ώστε να διεξαχθούν τα πλέι-οφ.

Στην Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ προσέφυγαν τρεις ομάδες της Super League κατά της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την προηγούμενη εβδομάδα για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόκειται για τον ΑΡΗ και τον Απόλλωνα που υποβιβάζονται απευθείας στην Football League και για την Ξάνθη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της β` κατηγορίας.

Οι τρεις ομάδες ζητούν να μην ισχύσει η ολική επικύρωση αλλά η μερική για τις θέσεις 1-5 ώστε να διεξαχθούν τα play off. H Ξάνθη στο Δ.Σ. της Super League ήταν η μία από τις δύο ομάδες που είχαν ζητήσει μερική επικύρωση (η άλλη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης) ενώ ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΑΡΗΣ απουσίαζαν.

O ΚΑΠ στο άρθρο 20, παράγραφος 3, αναφέρει ότι… «η μερική ή ολική επικύρωση κύρωση του παραπάνω βαθμολογικού πίνακα γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας με την προϋπόθεση ότι δεν εκκρεμούν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της διοργανώτριας ή της Ε.Π.Ο. (δηλ. Πειθαρχική Επιτροπή ή Επιτροπή Εφέσεων) προσφυγές ή ενστάσεις που επηρεάζουν τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων».

Να σημειωθεί ότι τέτοια εκκρεμοδικία δεν υπάρχει.

Πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα