Κλείνει ραντεβού

από AllAboutARIS

Μέσα στην εβδομάδα το ραντεβού του Παναγιώτη Στεφανίδη με τους Γράντα, Δασυγένη, Παπαϊωάννου για να ξεκαθαρίσει αν θα βοηθήσουν οικονομικά.

Ένα από τα θέματα που θα επιδιώξει να ξεκαθαρίσει η νέα διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη στην προσπάθεια που κάνει να βρει λύσεις για την επόμενη μέρα είναι η βοήθεια στην οποία μπορεί να προσδοκά από τους επιφανείς αρειανούς επιχειρηματίες που το τελευταίο διάστημα είχαν εκφράσει την διάθεση να συνεισφέρουν στο οικονομικό. Αναφερόμαστε στους Γράντα, Δασυγένη, Παπαϊωάννου, Μεσοχωρίτη κ.α που έχουν σημαντική οικονομική επιφάνεια και η αρωγή τους μπορεί να αποτελέει το καύσιμο στην προσπάθεια που γίνεται να συγκεντρώσει ο ΑΡΗΣ τις προυποθέσεις να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ..

Το θέμα των επαφών με τους εν λόγω επιχειρηματίες έχει αναλάβει ο ίδιος ο Παναγιώτης Στεφανίδης που θα ζητήσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα. Σκοπός του είναι αφενός να τους ενημερώσει για το πλάνο να αγωνιστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ και πόσα χρήματα απαιτούνται και αφετέρου να του ξεκαθαρίσουν αν έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν και υπό ποιες προϋποθέσεις. Αλλωστε η νέα διοίκηση αναζητά έσοδα από παντού για την επόμενη χρονιά και θέλει να ξέρει αν μπορεί να ποντάρει στους ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα