Το κίνητρο των "μικρών"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον Φοιρό

Οι προπονήσεις που γινόνται το τελευταίο διάστημα στον ΑΡΗ είναι η αλήθεια πως για τους περισσότερους δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ουσιαστικά πρόκεται για ένα πρόγραμμα συντήρησης. Οχι όμως για όλους, αφού υπάρχουν τέσσερις παίκτες που έχουν ένα παραπάνω κίνητρο

Ο λόγος για τους Μπιμπισίδη, Κτιστόπουλο, Μπάλιο και Ρότα, οι οποίοι προέρχονται από την Κ-20 και βλέπουν το διάστημα αυτό ως μία ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητες τους στον Γιώργο Φοιρό. Ο τελευταίος ήταν άλλωσε αυτός που ζήτησε την παρουσία τους στις προπονήσεις, ώστε να τους “τσεκάρει”.

Από τους τέσσερις η… παλιοσειρά είναι ο Μπιμπισίδης, ο οποίος μετράει οκτώ χρόνια στις ακαδημίες του ΑΡΗ, έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδος με την Κ-17 το 2012, ενώ είναι αρχηγός της Κ-20. Μέλος της ίδιας ομάδας ήταν και ο Ρότα που αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στους “κίτρινους”. Δύο περίπου χρόνια μετράει ο Μπάλιος και έναν ο Κτιστόπουλος. 

Εκτός των προπονήσεων, ο Φοιρός θα έχει την ευκαιρία να τους δει και στο αυριανό φιλικό με την Κ-20, το οποίο θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Προτεινόμενα Άρθρα