Πάρτι της Ρεάλ, ακόμη πιο κοντά στο δέκατο!

από AllAboutARIS

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το «έκλεισε» προηγούμενη με 3-0.

Πιο εύκολα δεν γινόταν. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατατρόπωσε την Μπάγερν Μονάχου στο… σπίτι της με 0-4 και με δύο νίκες πέρασε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλπτο τα πάντα τελείωσαν. Στο 16’ και στο 20’ ο Σέρχιο Ράμος με δύο κεφαλιές διαμόρφωσε το 0-2. Στο 34’ ο Μπέιλ σέρβιρε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-3.

Κάπου εκεί η μαδριλένοι… ηρέμησαν. Άφησαν το… γκάζι και απλά περίμεναν τη λήξη του αγώνα για να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό. Λίγο πριν το φινάλε του ματς (90`)  μπήκε και το… κερασάκι στην τούρτα με το δεύτερο προσωπικό γκολ, του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους (αύριο Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης) και ονειρεύονται να γίνουν για δέκατη φορά πρωταθλητές Ευρώπης.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτζε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ).
Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος (75’ Βαράν), Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84` Κασεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (80` Ίσκο).

Προτεινόμενα Άρθρα