Με αυτά ξεκινούν …

από AllAboutARIS

Από τις εξέλιξη μιας σειράς κινήσεων θα εξαρτηθεί αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στη Φούτμπολ Λιγκ.

Στη συνάντηση με τους νομικούς που έγινε την Δευτέρα το βράδυ εξετάστηκαν και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, έπεσαν στον τραπέζι όλες οι πιθανές λύσεις από τη συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ, την χρησιμοποίηση της εκκαθάρισης σε λειτουργία μέσω του άρθρου 106 και στην έσχατη η πτώχευση και ο υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική. Ταυτόχρονα οριοθετήθηκαν οι στόχοι στο επόμενο 20ήμερο που θα καθορίσουν και την πορεία του ΑΡΗ.

1). Συνάντηση με τους αρειανούς παράγοντες. Το θέμα έχει αναλάβει προσωπικά ο Παναγιώτης Στεφανίδης που θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τους Γράντα, Δασυγένη, Παπαϊωάννου για να διερευνήσει τις προθέσεις τους να βοηθήσουν οικονομικά.
2). Εξάντληση των νομικών περιθωρίων: Οι κίτρινοι έχουν καταθέσει έφεση για το θέμα της αδειοδότησης που συζητείται την Παρασκευή καθώς και έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας, κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας λόγω του θέματος με τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που φέρεται να έχουν προσκομίσει ΠΑΕ της λίγκας.
3). Κούρεμα του χρέους: Βασική προϋπόθεση συμμετοχής του Αρη στη Φούτμπολ Λιγκ είναι η συναίνεση των πιστωτών, πρώην παικτών και προπονητών καθώς και με το Δημόσιο. Θα γίνουν δηλαδή εκ νέου συζητήσεις και θα προταθεί γενναίο κούρεμα και μια νέα συμφωνία με το Δημόσιο.
4). Επαφές με χορηγούς: Εστω και στη χαμηλότερη κατηγορία, ο Αρης παραμένει ένα ισχυρό brand name και θα επιδιωχθεί μια συνάντηση με τον ΟΠΑΠ ενώ καιρούς έχει ακουστεί για ενδιαφέρον από τον Ελληνικό Χρυσό.
5). Τηλεοπτικό: Αποσαφήνιση του καθεστώτος που ισχύει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο στη Φούτμπολ Λιγκ ώστε ο Αρης να πάρει ένα καλό συμβόλαιο που θα ανταποκρίνεται στην εμπορική του ισχύ.

Προτεινόμενα Άρθρα