Πρώτη απώλεια ο Τριανταφυλλάκος (pics&vids)

από AllAboutARIS

Στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανθρακικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη απώλεια από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Παίκτης του Πανθρακικού είναι από χθες ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κομοτηνής. Το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ λήγει φέτος και ουσιαστικά ο Σερραίος επιθετικός αποτελεί την πρώτη απώλεια από τους Έλληνες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Ο Τριανταφυλλάκος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011, προερχόμενος από τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τη φήμη του δεινού σκόρερ να τον συνοδεύει. Τις εκτελεστικές του ικανότητες δυστυχώς δεν επιβεβαίωσε στον ΑΡΗ, στον οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε ποτέ και δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Συνολικά έκανε 47 εμφανίσεις (44 για το πρωτάθλημα, 3 για το κύπελλο) και πέτυχε μόλις τρία γκολ, ένα σε κάθε σεζόν. Στην πρώτη του χρονιά σκόραρε στο 4-2 επί του Πανιωνίο (στη φοβερή ανατροπή από 1-2 μέσα σε λίγα λεπτά), πέρσι πέτυχε γκολ στο 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ φέτος σκόραρε και πάλι εναντίον των Αρκάδων στο αδιάφορο βαθμολογικά 2-2 της Τρίπολης.

Η φετινή χρονιά ήταν σαφώς η πιο δύσκολη γι’ αυτόν, αφού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Δείτε στο YellowTV τα βίντεο με τα παιχνίδια στα οποία σκόραρε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του.

Προτεινόμενα Άρθρα