«Έμφραγμα» στο 94’ για την Βαλένθια

από AllAboutARIS

Οι «νυχτερίδες» παρότι κάλυψαν το 2-0 του πρώτου αγώνα προηγούμενοι με 3-0 στο 94’ δέχθηκαν το γκολ από τον κεντρικό αμυντικό τον Εμπιά και αποκλείστηκαν από τον τελικό του Γουρόπα Λιγκ.

Από τους πιο συγκλονιστικούς ημιτελικούς των τελευταίων χρόνων ήταν ο χθεσινός ανάμεσα στην Βαλένθια και την Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο ισοφάρισαν το 2-0 του πρώτου αγώνα. Στο 14’ ο Φεγκουλί με ωραία προσπάθεια και εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Στο 26 έγινε το 2-0 από κεφαλιά του Ζόνας. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο σώμα του πεσμένου τερματοφύλακα Μπέτο.

Στο 69’ ο Ματιέ έκανε το 3-0 και εκεί που όλα έδειχναν ότι τελείωσαν στο 94’ ο Εμπιά με κεφαλιά χάρισε την πρόκριση στη Σεβίλλη.

Βαλένθια (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ, Κεϊτά, Παρέχο (79` Φουέγο), Φεγκουλί, Πιάτι (62` Φέδε), Ζόνας (85` Μπαραγάν), Βάργκας
Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Φερνάντο Ναβάρο (72` Μορένο), Φάτσιο, Παρέχα, Κόκε, Καρίσο, Εμπιά, Ράκιτιτς, Βιτόλο, Ρέγιες (79` Μαρίν), Μπάκα (66` Γκαμέιρο)

Προτεινόμενα Άρθρα