Ταφόπλακα στις μετακινήσεις

από AllAboutARIS

Χωρίς κανένα απολύτως λόγο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δημιούργησαν επεισόδια.

Χωρίς κανένα απολύτως λόγο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δημιούργησαν επεισόδια.

Δεν τους προκάλεσε κανείς, δεν τους έβρισε κανείς, δεν υπήρξε το οτιδήποτε εναντίον τους είτε από τους γηπεδούχους είτε από την αστυνομία. Πολλές φορές έχουμε κατακρίνει την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς για το ότι απαγορεύουν τις μετακινήσεις όμως όποτε υπάρχει η καλή θέληση και γίνεται κάποια προσπάθεια απ’ όλους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα κάνουν… μαντάρα και στη συνέχεια ουσιαστικά αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια στερούν από τους άλλους οπαδούς των άλλων ομάδων τη δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την απαγόρευση των μετακινήσεων και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Και φυσικά όπως στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου υπήρξε μιάμιση ώρα καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα με υπαιτιότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ έτσι και σήμερα υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα περίπου για 25 λεπτά και πάλι με υπαιτιότητα των «ασπρόμαυρων».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X