Ο Μουρίνιο θέλει άμεσα τον Γκέτσε στην Τσέλσι

από AllAboutARIS

Την ώρα που το όνομα του Βέλγου διεθνή Εντέν Αζάρ «παίζει» δυνατά για Μπαρτσελόνα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε πλώρη για τον Μάριο Γκέτσε της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με την Λονδρέζικη «Μέτρο», αλλά και τις εφημερίδες «Ντέϊλι Μέϊλ» στην Αγγλία και «Μπίλντ» στην Γερμανία, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει το μεγάλο μπαμ, αποκτώντας τον νεαρό Γερμανό διεθνή, μέσα από τα χέρια του Γκουαρντιόλα, καθώς ο τελευταίος τον έχει κάνει ρεζέρβα, από εκεί που ήταν άρχοντας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο Μουρίνιο να κάνει την δική του υπέρβαση και δώσει κοντά στα 45 εκατομμύρια, που είναι πλέον το «μπάϊ άουτ» του Μάριο Γκέτσε. Για τον 21χρονο Γερμανό διεθνή μεσοεπιθετικό η Μπάγερν, ίσως κι έν αγνοία του Πεπ Γκουαρντιόλα (αυτός πρότεινε μόνον τον  Τιάγκο Αλκαντάρα), είχε κάνει την υπέρβαση τέτοια εποχή και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, τον έκλεισε με 37 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά να … να κάθονται στον πάγκο και ειδικά όταν πρόκειται για τον πλέον ταλαντούχο Γερμανό άσσο. Εκτός κι αν ο Πεπ, τον θέλει για την νέα σεζόν, ώστε να τον κάνει δίδυμο επιθετικό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μόνον που άλλο η Ντόρτμουντ του Κλοπ κι άλλο η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα, που έχει για την θέση του Γκέτσε  και τον Φραν Ριμπερί, που συνήθως παίζει στην πλευρά, όπου έπαιζε κι ο Γερμανός διεθνής, όταν ήταν στην Ντόρτμουντ.

Επειδή λοιπόν ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποιεί τόσο αυτό, (Γκέτσε), όσο και τον Τόμας Μύλλερ, ως ψευτό- εννιάρι κι αφ΄ής στιγμής οι δυο τους δεν είναι ούτε Μέσι, ούτε Βίγια κι αφού θα υπάρχει κι ο Λεβαντόφσκι, τότε δεν αποκλείεται να τους δούμε στην Αγγλία την νέα σεζόν .
Ο μεν Γκέτσε με τα χρώματα της Τσέλσι, αφού αναχωρήσει… για Ισπανία ή Γαλλία μεριά ο Αζάρ (τον θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν), ο δε Μύλλερ (είναι μαζί στην φωτό), για την Μάντσεστερ Γιουνάίντεντ, καθώς τον θέλει πρώτο απ΄όλους ο μέντοράς τους Λουϊς Φαν Χάαλ.

Προτεινόμενα Άρθρα