Προσκλητήριο… βοήθειας

από AllAboutARIS

Σήμερα στο απόγευμα έχουν κληθεί σε συνάντηση από την ΠΑΕ οι αρειανοί επιχειρηματίες ώστε να ενημερωθούν και να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.

Γεμάτη είναι η ατζέντα της νέας διοίκησης αυτή την εβδομάδα και πλήρης επαφών και συναντήσεων με στόχο να αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο αναφορικά με την επόμενη μέρα. Για να αντιμετωπιστούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τη συμμετοχή του ΑΡΗ στη Φούτμπολ Λιγκ χρειάζονται χρήματα και μάλιστα επειγόντως.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης έκανε λόγο για 700.000- 800.000 για αρχή. Που θα βρεθούν όμως αυτά τα χρήματα; Εκτός από τις προσπάθειες που γίνονται σε διάφορα επίπεδα (τηλεοπτικό, χορηγίες, επενδυτής, γήπεδο) και για τα οποία η διοίκηση κρατάει κλειστά τα χαρτιά της πολλά θα εξαρτηθούν από την διάθεση που θα δείξουν οι αρειανοί επιχειρηματίες.

Καταρχήν η ανταπόκριση που θα δείξουν στο σημερινό προσκλητήριο που έχει καλέσει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ για τις 19:00 το απόγευμα προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση και τις ανάγκες της ΠΑΕ και φυσικά να διαπιστώσει την προθυμία τους να συνδράμουν οικονομικά. Ρόλο οικοδεσπότη θα έχουν οι κ.κ Στεφανίδης και Ψηφίδης που έχουν ετοιμάσει μια ανάλυση των σημερινών δεδομένων, πάντα με γνώμονα τη συμμετοχή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ. Αποδέκτες της πρόσκλησης έχουν γίνει πάνω από δέκα επιφανείς αρειανοί επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων οι Γράντας, Δασυγένης, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Τσαρούχας, Πόππης, Μπακούρας . Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γράντας δεν θα παραστεί αλλά έχει εξουσιοδοτήσει τον Παπαϊωάννου ενώ δύσκολα θα παραβρεθεί και ο Δασυγένης.

Προτεινόμενα Άρθρα