"Η ευθύνη 100% σε εμάς"

από AllAboutARIS

"Δεν υπήρξε πλάνο εξ αρχής στην ομάδα"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ψυχογιός, μιλώντας για τη φετινή χρονιά του ΑΡΗ, όπως και για την παρουσία του ίδιου στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. 

Ο Έλληνας μπακ αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, όπως και στην απουσία του από τις αποστολές, την περίοδο που στον ΑΡΗ ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος. 

Σε ένα πρώτο σχόλιο, είπε: “Τα πράγματα ξεκινούσαν καλά, αλλά μήνα με το μήνα χειροτέρευαν. Αυτή η ήταν η εικόνα των τελευταίων δύο χρόνων. Δεν χανόταν η διάθεση, απλά δεν υπήρχαν οι πόροι και οι κατάλληλες συνθήκες. Και έτσι τα πράγματα γίνονταν τραγικά.. Οσο η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της φέτος, τα πράγματα ήταν καλά, μετά όχι”.

Για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την άσχημη κατάσταση της ομάδας:Τα πράγματα είναι όπως ακούγονται. Δεν υπήρχε πλάνο εξ αρχής όμως, ώστε να κυλήσει φυσιολογικά αυτή η χρονιά. Οι φροντιστές ήταν μήνες απλήρωτοι και δεν έκαναν τη δουλειά τους, παρά μόνο τα απαραίτητα. Βέβαια για το αποτέλεσμα της χρονιάς, την ευθύνη την έχουμε εμείς 100%.

Ο ΑΡΗΣ είχε τα φόντα να είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά όλα υπολειτουργούσαν”.

Για το οικονομικό: Το οικονομικό και γενικά τα προβλήματα δεν σου επιτρέψουν να δουλέψεις σωστά και να αφοσιωθείς στην ομάδα. Δεν το θεωρώ φυσικά δικαιολογητικά για το αγωνιστικό κομμάτι”.

Για τη δική του αγωνιστική παρουσία στον ΑΡΗ στα τελευταία δύο χρόνια και τις διαφορετικές αντιμετωπίσεις προς το πρόσωπο του: “Εγώ ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Αν ήμουν όμως αυτό που έπρεπε στα παιχνίδια που έπαιζα, μπορεί να μην με άφηναν εκτός αποστολής. Κάθε προπονητής έχει τις δικές του απόψεις και θέλει να κάνει τις δικές του επιλογές.

Για τη σχέση του με τον Σούλη Παπαδόπουλο: “Το μόνο παράπονο που έχω από τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι που ενώ του είπα να αποχωρήσω αν δεν με υπολογίζει, μου είπε πως θα με χρειαστεί. Ενώ προσπαθούσα και έκανα ο,τι περνούσε από το χέρι μου, δεν μου έδωσε μία ευκαιρία και δεν με πήρε στην αποστολή”.

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: Πέρυσι για παράδειγμα ήρθε ο Σούλης Παπαδόπουλος, κάναμε την υπέρβαση και δώσαμε την ομάδα. Φέτος δεν έγινε αυτό. Πιστεύω πως ο προηγούμενος προπονητής πατούσε καλύτερα στην ομάδα και η αλλαγή του κρίνεται αποτυχημένη”.

Για το δικό του μέλλον: Μπορώ να σκεφτώ οτι θα μείνω στον ΑΡΗ, αλλά αν μου παρουσιαστεί ένα πλάνο που θα καθιστά την προσωπική μου ζωή, βιώσιμη. Από τη νέα διοίκηση μας είπαν να κάνουμε υπομονή, μέχρι να τρέξουν κάποιες καταστάσεις. Αυτό. Ολοι όμως όσοι έχουν συμβόλαιο, πρέπει να σεβαστούν τον ΑΡΗ και να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα