Οι τρεις στόχοι

από AllAboutARIS

Που θα στοχεύσει η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη ώστε να βρει τους πόρους που θα καταστήσουν υλοποιήσιμο το πλάνο της Φούτμπολ Λιγκ και να συγκεντρωθεί το1,5εκ ευρώ που τέθηκε ως προαπαιτούμενο.

Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν οι αρειανοί επιχειρηματίες εκτός από αβέβαιη ίσως δεν είναι και αρκετή για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ που έχει τεθεί ως απαράβατος όρος από την διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη, σύμφωνα και με μια πρόσφατη ραδιοφωνική του τοποθέτηση. Χρειάζονται και άλλα έσοδα και μια σειρά από ενέργειες που θα εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η νέα διοίκηση ξέρει ότι πρέπει να επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου μέσα στο Μάιο ώστε στο τέλος του δρόμου και πριν τη Γ.Σ να ξέρει αν θα μπορέσει να υλοποιήσει το πλάνο, διαφορετικά το σενάριο της Γ΄ Εθνικής θα αποδειχθεί αναγκαστικά μονόδρομος.

Επενδυτής: Εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον, τα τότε μέλη της ΚΜΑ και σήμερα του Δ.Σ έχουν κάνει κρούση στο εξωτερικό σε εταιρίες ή μάνατζερ που μπορούν να τους φέρουν σε επαφή με επενδυτές ή Fund τώρα που οι επενδύσεις στην Ελλάδα ξαναζωντανεύουν (μόλις την περασμένη εβδομάδα εγκαινιάστηκε πολυτελές ξενοδοχείο στην Χαλκιδική στο οποίο συμμετέχουν Ρώσοι μεγιστάνες), αλλά μέχρι στιγμής… μηδέν εις το πηλίκο. Η προσπάθεια βέβαια για επενδυτή δεν είναι κάτι το απλό, θέλει διαρκή προσπάθεια, σχέδιο και φυσικά τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για επένδυση.

Χορηγίες. Τομέας που μπορεί να φέρει έσοδα στην ΠΑΕ αν το χειριστείς σωστά και που είναι υποχρεωμένη η νέα διοίκηση να κυνηγήσει μέχρι τέλους. Όχι μόνο φυσικά ο ΟΠΑΠ αλλά και εταιρίες που θα θελήσουν να διαφημιστούν είτε στη φανέλα είτε στο γήπεδο. Τις επόμενες μέρες η νέα διοίκηση έχει προγραμματίσει κάποια ραντεβού με εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και περιμένει απαντήσεις.

Γήπεδο. Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΡΗΣ είτε με την τροπολογία που ψηφίστηκε και εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ με τα κονδύλια της περιφέρειας είτε δίνοντας την ανακατασκευή και τη χρήση σε εταιρίες που ειδικεύονται στο κομμάτι αυτό. Η παρουσία της εταιρίας του Σαμαρά στην χθεσινή συγκέντρωση ήταν ενδεικτική των προθέσεων αλλά θα πρεπει να ξεκαθαριστεί όιτ η προοπτική ανακατασκευής του γηπέδου είναι κάτι στο οποίο δεν μπορεί να στοχεύσει βραχυπρόθεσμα για έσοδα η νέα διοίκηση.

Το ζήτημα είναι ότι όλα αυτά, θέλουν χρόνο, προσπάθεια και τρόπο και συν τοις άλλοις πρέπει να τρέξουν μέσα στο μήνα αφού χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα