Έχουν διάθεση αλλά…

από AllAboutARIS

Δεν έχουν αντίρρηση να συμφωνήσουν σε νέο κούρεμα οι πιστωτές-παίκτες του ΑΡΗ. Ποια είναι η προϋπόθεση που θέτουν και από τι θα εξαρτηθούν οι επόμενες συναντήσεις.

Έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη στο AllAboutARIS ότι ο δρόμος της συμμετοχής του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εκτός από την χρηματοδότηση που κρίνεται εκ των ων ουκ άνευ, περνάει από την συναίνεση των πιστωτών, δηλαδή των πρώην παικτών και προπονητών που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις στα ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα αλλά και στη ΦΙΦΑ. Σε όλους αυτούς οφείλεται ένα ποσό που ξεπερνάει τα 8,5 εκ ευρώ και με το «κούρεμα» που είχε επιτευχθεί για τις ανάγκες της πρώτη αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 είχε μειωθεί στα 5,5εκ.

Απαραίτητη λοιπόν προϋπόθεση είναι η συναίνεσή τους. Ηδη ο Παναγιώτης Στεφανίδης έχει συζητήσει με τους περισσότερους δικηγόρους των πρώην παικτών που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και από αυτές τις πρώτες επαφές διαπίστωσε ότι είναι θετικοί σε κούρεμα (από το να χάσουν όλα τα λεφτά τους) και συμβιβασμό αλλά ζητούν διασφάλιση, συγκεκριμένο πλάνο και κάποια χρήματα για να υπογράψουν.

Δεν έχουν αντίρρηση δηλαδή να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι και να υπογράψουν καινούργιες συμφωνίες, ενδεχομένως και με μεγαλύτερο κούρεμα αρκεί αυτή τη φορά, όσα τους προταθούν και συμφωνηθούν, να τηρηθούν. Με όσους μίλησε ο Παναγιώτης Στεφανίδης ανανέωσε το ραντεβού για όταν θα είναι έτοιμος να τους καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, κάτι που προϋποθέτει αν έχει βρει τα χρήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα