Μάντζιος: “Είχαμε τακτική προσήλωση, κλείσαμε όμορφα τη παρουσία μας στην Αυστρία”

από Γιώργος Γκάτος

“Έχουμε πει και στα παιχνίδια που κάναμε, ότι ο στόχος μας ήταν άλλος. Πάντα θέλεις να κερδίζεις αλλά το πρωτεύον για αυτά τα παιχνίδια ήταν διαφορετικό πράγμα. Κάναμε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, κόντρα σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Είχαμε τακτική προσήλωση και ένταση. Κάναμε τα γκολ, κλέψαμε μπάλες και κάναμε μεγάλες ευκαιρίες. Είναι μια πολύ θετική εικόνα για την ομάδα μας, κλείνοντας το εννιαήμερο με τα τρία φιλικά” σημείωσε αρχικά στη κάμερα της NOVA.

Για την εικόνα του ΑΡΗ:

“Όλοι θέλουν να κερδίζουν. Έχουμε δουλέψει καλά. Είναι μια διαφορετική προετοιμασία και κάνουμε πράγματα πιο γρήγορα απ’ ότι πρέπει για τα Ευρωπαίκά παιχνίδια με την Αστάνα. Στόχος μας να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για τα πόσα παιχνίδια χρειάζονται ακόμα ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι έτοιμος:

“Δεν φτάνουν 1-2 αν συγκριθούμε με την Αστάνα γιατί έχουν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στα πόδια τους. Θα αντιπαραθέσουμε άλλα πράγματα σαν ομάδα, στον μεγαλύτερο βαθμό.”

Για τις επιστροφές παικτών και τη μοιρασιά χρόνου:

“Είναι σημαντικό να έχουμε επιστροφές. Και ο Ντάνιελ (σ.σ. Σούντγκρεν) είναι μεγάλη μονάδα για την ομάδα μας. Ο Γιόχαν (σ.σ. Μπεναλουάν) πήρε περισσότερο χρόνο, ώστε να μοιραστεί με τον Δεληζήση. Ο μικρός (σ.σ. Ασλανίδης) ήταν εξαιρετικός σήμερα. Μεγάλη χαρά που γύρισε ο Τζέγκο. Θα μας δώσει άλλη δύναμη όταν πάει στο 100% μαζί με τον Σάσα.”

Για το αν υπάρχει μεταγραφικό νέο:

“Έχουμε κάνει τις εισηγήσεις μας, είναι θέμα της διοίκησης. Θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να έρθουν παίκτες και να μας ενισχύσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα