"Θέλει να πάρει τον ΑΡΗ στα χέρια του"

από AllAboutARIS

"Αφού έχει τόσα λεφτά για μηνύσεις, γιατί δεν διαχειρίζεται και τα έξοδα του ΑΡΗ";

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΑΣ στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας.

Ο νομικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε στη νέα δικαστική ήττα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ και γενικότερα στις κινήσεις του το τελευταίο διάστημα, όπως αυτή των μαζικών μηνύσεων που έχει καταθέσει.

Αναλυτικά: 

Για τη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του κ. Σκόρδα: “Ο κ. Σκόρδας ζητούσε να ανασταλεί η εκτέλεση της αποφάσεως του ΔΣ του ΑΣ από τις 27 Φεβρουαρίου. Με αυτήν έγινε άρση της εμπιστοσύνης προς την τότε διοίκηση της ΠΑΕ. Στόχος του ήταν ένα έχει ένα όπλο παραπάνω για τις 13 Μαΐου, όταν και ελπίζει να ανατραπεί η διοίκηση Στεφανίδη”.

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος πλέον σε δικαστικό επίπεδο: “Το επόμενο δικαστήριο μπορεί να οριστεί τον Ιούνιο ή ακόμα και τον Σεπτέμβριο. Αν δεν προκύψει άλλο, υπάρχει αυτό της επόμενης Τρίτης, στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεση του κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου, με την οποία ορίστηκε η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη στην ΠΑΕ”.

Για τις μηνύσεις που έχει καταθέσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Σκόρδας: “Εκανε και σε μένα, κάνοντας μάλιστα λόγο για αναξιοπιστία. Οι μηνύσεις και γενικά οι κινήσεις του, έχουν ως στόχο να πάρει ξανά την ομάδα στα χέρια του. Είναι σαφές. Χτες είχαν σειρά οι συνάδελφοι σας από τα Αθλητικά Νέα των Συντακτών.

Αφού αυτός ο άνθρωπος έχει τόσα λεφτά για τόσες μηνύσεις, μήπως τελικά μπορεί να διαχειριστεί και τα έξοδα του ΑΡΗ; Δεν ξέρω τι να πω…”

Προτεινόμενα Άρθρα