Ο Γολγοθάς του Σταυρόπουλου

από AllAboutARIS

Κάτι παραπάνω από τρεις μήνες είναι πλέον στα… πιτς ο νεαρός παίκτης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε τη νέα σεζόν πια να έχει απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα.

Αλλιώς ξεκίνησε η χρονιά για τον Ηλία Σταυρόπουλο, αλλιώς εξελίχθηκε από τα μέσα της σεζόν και έπειτα και αλλιώς ολοκληρώνεται. Ο νεαρός εξτρέμ του ΑΡΗ ήταν από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, έτυχε της εμπιστοσύνης του Γιάννη Χατζηνικολάου και του Ζόραν Μιλίνκοβιτς αλλά από ένα σημείο και έπειτα… εξαφανίστηκε. Βασικός λόγος δεν ήταν κάποιος παραγκωνισμός του αλλά το γεγονός ότι εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί. Αρχικά υπήρχε υπόνοια ότι έπασχε από το γνωστό σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που ταλαιπωρεί αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μετά από διεξοδικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι μια φλεγμονή στην έκφυση του αριστερού προσαγωγού που δεν του επιτρέπει συγκεκριμένες κινήσεις (για παράδειγμα να σεντράρει ή να σουτάρει με το αριστερό). Υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Πανταζή και του Γιάννη Γιώρη ο νεαρός ακολουθεί ένα πρόγραμμα με λέιζερ, υπέρηχους και ενέσεις ενζύμων αλλά δεν έχει δει ακόμη αποτέλεσμα όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με την Κ20 στο οποίο συμμετείχε αφού αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις.

Όλη αυτή η ιστορία τον έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα αλλά συνάμα τον έχει πεισμώσει αφού θέλει πάση θυσία να έχει απαλλαχτεί από το πρόβλημα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά για να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προτεινόμενα Άρθρα