Ο Σιμεόνε συνεργάτης του ιδιωτικού fund Doyen Sports

από AllAboutARIS

Το τμήμα αθλητικών επενδύσεων του μεγάλου ιδιωτικού επενδυτικού fund Doyen Group που είχε ενδιαφερθεί για τον ΑΡΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η εταιρεία θα είναι πλέον υπεύθυνη για τα εμπορικά δικαιώματα του Σιμεόνε καθώς και για την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα.
Το ποδοσφαιρικό «θαύμα» που πετυχαίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης από την ώρα που στον πάγκο της έκατσε ο «Τσόλο», έχει ανεβάσει στα ύψη την παγκόσμια εμπορικότητα του. Αυτό καταδεικνύει και η συμφωνία συνεργασίας με την Doyen Sports, στις οποίας το χαρτοφυλάκιο υπάρχουν τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου όπως οι Νειμάρ, Μπέκαμ και Τσάβι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο Νέλιο Λούκας Φρέιρε, συζήτησε με τη Ναταλία Σιμεόνε, αδελφή και μάνατζερ του Ντιέγκο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε οριστική συμφωνία. Πλέον η Doyen θα είναι υπεύθυνη για όλους τους διαφημιζόμενους που θέλουν να προσεγγίσουν τον Σιμεόνε καθώς και για την εικόνα του μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν γίνει απαραίτητες στην προβολή των ανθρώπων του αθλητισμού.

Μόλις πριν λίγες μέρες η Doyen ήρθε σε συμφωνία και με ακόμα ένα ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, αυτή την φορά των αγωνιστικών χώρων και όχι τον πάγκων, τον Αντνάν Γιανουζάι. Πέρα από τις υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρει, η Doyen Sports ειδικεύεται στις ποδοσφαιρικές επενδύσεις, όντας μάλιστα η κορυφαία σε αυτή την πρακτική. Χρηματοδοτεί ομάδες αγοράζοντας τα δικαιώματα ποδοσφαιριστών ελπίζοντας πως στη συνεχεία θα πάρουν μετεγγραφή με ακόμα περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να καρπωθεί το κέρδος.

Προτεινόμενα Άρθρα