Νέα αίτηση αναστολής κατά του ΑΣ από Σκόρδα!

από AllAboutARIS

Όποιος θεώρησε ότι το τελευταίο δικαστήριο, που θα είχε ο ΑΡΗΣ με τον Λάμπρο Σκόρδα για το θέμα της αντικατάστασής του από την διοίκηση Στεφανίδη θα ήταν αυτό της 13ης Μαίου, μαλλον έπεσε και πάλι έξω

Όποιος θεώρησε ότι το τελευταίο δικαστήριο, που θα είχε ο ΑΡΗΣ με τον Λάμπρο Σκόρδα για το θέμα της αντικατάστασής του από την διοίκηση Στεφανίδη θα ήταν αυτό της 13ης Μαίου, μαλλον έπεσε και πάλι έξω.

Για μία ακόμα φορά όμως ο πρώην Πρόεδρος έρχεται να εκπλήξει τους πάντες, καθώς πριν από λίγο, όπως αποκαλύπτει το AllAboutARIS κατέθεσε νέα αίτηση αναστολής κατά  της απόφασης του Ερασιτέχνη για να δρομολογήσει τις εξελίξεις αντικατάστασής του, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε αγωγή ακυρότητας της απόφασης του ΔΣ του Ερασιτεχνη στις 27-2. Όλα αυτά παρά το δεδικασμένο που ήδη υφίσταται από χθες και την απόρριψη της αίτησής του.

Αυτή την φορά μάλιστα οι ενέργειες συνυπογράφονται και από το Νικήτα Ματθαίου, που στέκεται στο πλευρό του Λάμπρου Σκόρδα σε αυτόν τον δικαστικό του αγώνα όχι μόνο ως μάρτυρας πλέον.

Η εκδίκαση για έκδοση προσωρινής διαταγής είναι αύριο το πρωί με τους πρώην Προέδρους να ευελπιστούν ότι θα τους χορηγηθεί από την πρόεδρο υπηρεσίας, προσωρινή διαταγή για να χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της 13ης Μάιου. 

Προτεινόμενα Άρθρα