"Όχι" στο "Μια πόλη, μια ομάδα" λέει ο Καλαφάτης (VID)

από AllAboutARIS

Στο περίφημο «μια πόλη, μια ομάδα σε κάθε άθλημα» που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντά ο Σταύρος Καλαφάτης.

Στο περίφημο «μια πόλη, μια ομάδα σε κάθε άθλημα» που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντά ο Σταύρος Καλαφάτης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι θα ήταν καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη να έχει μια ομάδα σε κάθε άθλημα, θέση με την οποία δεν φαίνεται να συμφωνεί ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εντάξει».

Παρότι είναι γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του, ο Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε σε συνέντευξή του στο Thestival.gr και στον δημοσιογράφο του Focus Radio, Δημήτρη Βενιέρη: «Προέρχομαι από την αθλητική οικογένεια και βιώνω τον έντονο συναισθηματικό φόρτο και τη σύνδεση που έχει ένα απλός φίλαθλος με την ομάδα του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Κάθε φίλαθλος είναι παθιασμένος και σέβομαι απεριόριστα το πάθος και την αγάπη που έχει για την ομάδα του. Βεβαίως, έχω και τη δική του προτίμηση, σε κάθε περίπτωση».

Σχετικά με την κριτική που του ασκείται από φιλάθλους, ότι δεν έκανε όσα έπρεπε για να βοηθήσει ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ίδιος απαντά: «Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μου, κι εκεί υφίσταμαι κριτική, δεν έχω διακριτική μεταχείριση. Ο άνθρωπος που εκλέγεται δεν είναι εκεί για να βοηθήσει την ομάδα και τους φίλους του».

Προτεινόμενα Άρθρα