«Σκούριασε» στη Ράγιο ο Καστίγιο (vid)

από AllAboutARIS

Η πτωτική πορεία της καριέρας του Νέρι Καστίγιο συνεχίζεται, αφού ο Μεξικανός δεν κατάφερε να αναγεννηθεί αγωνιστικά ούτε στη Ράγιο Βαγεκάνο, από την οποία θα αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου, που λήγει το συμβόλαιό του.

Σε γυρολόγο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει εξελιχθεί ο Νέρι Καστίγιο, που ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αναγεννηθεί αγωνιστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να προσθέτει αποτυχημένα περάσματα από ομάδες ανά τον κόσμο.

Ο Μεξικανός, πρώην παίκτης του ΑΡΗ, ούτε στη Ράγιο Βαγεκάνο τα κατάφερε, καθώς είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω απόφασης του προπονητή του, έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας και όπως τόνισε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας δεν πρόκειται να τον πιέσουν, πριν αποθεραπευτεί πλήρως.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τον Καστίγιο, ο οποίος λόγω τραυματισμού έκανε ντεμπούτο στην 7η αγωνιστική. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 26 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Στο ενδιάμεσο είχε κάποιες παρουσίες ως αναπληρωματικός.

Συνολικά ο Μεξικανός είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και άλλες τέσσερις στο κύπελλο. Στα αξιοσημείωτα- για τα δεδομένα του Καστίγιο- είναι ότι δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα όταν δεν τον χρησιμοποιούσε ο προπονητής του, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πάκο Χέμεθ.

Δείτε στο YellowTV βίντεο με τα δύο γκολ του Καστίγιο κόντρα στη Βιγιαρεάλ, εκ των οποίων βέβαια το ένα ήταν από εκτέλεση πέναλτι.

Προτεινόμενα Άρθρα