Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε στον τελικό της ΕΠΣΜ καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Ηττήθηκαν στον τελικό οι μικροί

Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε στον τελικό της ΕΠΣΜ καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Με μέτρια εμφάνιση οι γεννηθέντες του ΑΡΗ το 2001 έχασαν 2-0 από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ στον τελικό της ΕΠΣΜ.

Με μέτρια εμφάνιση οι γεννηθέντες του ΑΡΗ το 2001 έχασαν 2-0 από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ στον τελικό της ΕΠΣΜ. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι… μικροί των «κιτρινόμαυρων» ήταν αγχωμένοι και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Στην επανάληψη προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Όπως και να έχει αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Δεληγιάννης, Λάλλος (Ταουσάνης), Συνγκέρι, Σαρρής, Ι. Μπακαλιάνης, Τράκας, Π. Μπακαλιάνης, Φροσύνης (Μπακούτσης, Παλαιολόγου (Κουτσοστάθης), Τζήμας, Πάππας (Παπαμόσχου).

Στις 16.00 οι γεννηθέντες του ΑΡΗ το 2000 παίζουν επίσης τελικό με τον Ερμή Καλαμαριάς στα γηπεδάκια της Μίκρας.

Στην εντατική παίκτης του Πλατανιά!
Προηγούμενο άρθρο Στην εντατική παίκτης του Πλατανιά!
Επόμενο άρθρο Το photostory του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ
Το photostory του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News