«Απόφαση του ατζέντη μου και της οικογένειάς μου»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις για την προσφυγή την οποία κατέθεσε έκανε ο Νίκος Τσουμάνης, που εκτέθηκε ξανά, αφού πήγε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της κατάθεσης προσφυγής από τον Νίκο Τσουμάνη το AllAboutARIS.com έκανε αποδεκτό το δικαίωμα κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να προασπίσει τα συμφέροντά του. Από την άλλη πλευρά όμως καυτηριάσαμε και το γεγονός ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής άλλα δήλωσε λίγες μέρες πριν και άλλα έκανε μετά.

Ο ίδιος ήταν που έλεγε ότι θα περιμένει τον ΑΡΗ, ο ίδιος ήταν που έκλεισε ραντεβού με τον Στεφανίδη την Τετάρτη, ο ίδιος ήταν που κατέθεσε τελικά προσφυγή. Δικαίωμά του, επαναλαμβάνουμε, απλά θα μπορούσε αυτές τις μέρες να μην μιλάει για να μην εκτεθεί.

Σήμερα μίλησε ξανά σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και απλά εκτέθηκε διπλά, αφού είπε ότι ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό αλλά μία κίνηση την οποία αποφάσισαν ο ατζέντης του και η οικογένειά του. Όχι αυτός.
«Ήταν μια απόφαση που δεν είναι της στιγμής, την σκεφτόμουν καιρό, για να εξασφαλίσω περισσότερο την ελευθερία μου, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον της ομάδας, ήταν μια απόφαση του ατζέντη και της οικογένειας μου. Κατά βάση θέλω να μείνω ελεύθερος. Το θέμα των χρημάτων δεν είναι τελεσίδικο, μπορεί να αλλάξει», είπε σχετικά με την προσφυγή του.

Και μετά το «κατά βάση θέλω να μείνω ελεύθερος» είπε λίγο αργότερα ότι θέλει να μείνει στον ΑΡΗ. «Έχω κάποια τηλεφωνήματα, έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Από τον Πανθρακικό είχα μια επαφή, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Και οι προσφυγές αποσύρονται και όλα γίνονται. Εγώ θέλω να μείνω, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στον σύλλογο μαζί με κάποια τηλεφωνήματα και οδηγήθηκα σε αυτή την κίνηση. Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Στεφανίδη, ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοικτά». Ό,τι να ‘ναι.

Προτεινόμενα Άρθρα