Το θέμα είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πολιτική

Πλησιάζουν οι εκλογές και ετοιμαζόμαστε άπαντες να εισπράξουμε την ανταποδοτικότητα των ψήφων μας! Από την στιγμή που ασχολούμαστε με την…φουτμπαλέρα αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθούμε και με την… λέρα της πολιτικής.

Δεν είμαι από αυτούς που τσουβαλιάζουν, ούτε πιστεύω ότι όλοι οι πολιτικοί είναι λαμόγια ή άχρηστοι. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν, μπορούν να δημιουργήσουν, μπορούν  να υπηρετήσουν με την πραγματική έννοια της λέξης την Ελλάδα είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, είτε σε εθνικό είτε βεβαίως και σε πανευρωπαικό.

Σε κάθε περίπτωση μπορούν να αναπτυχθούν δράσεις, να δρομολογηθούν ενέργειες, να…τρέξουν καταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του δημότη, του έλληνα πολίτη, του ευρωπαίου.

Στην Ελλάδα από τα πρώτα χρόνια που αποτινάξαμε τον τουρκικό ζυγό, είχαμε πολλούς και μεγάλους πολιτικούς. Μονίμως είχαμε όμως και πολλούς μεγάλους… αδερφούς με ρόλο όμως κάθε άλλο παρά αδερφικό. Μια που η Αυστρία και η κυρία με τα μούσια είναι επίκαιρη (πραγματικά θα ήθελα να ακούσω την απάντηση όλων αυτών των cool και απελευθερωμένων στην ερώτηση του μικρού τους παιδιού γιατί αυτή η τραγουδίστρια έχει μούσια) θα μπορούσα να θυμηθώ τον… υπουργό εξωτερικών της, Μέτερνιχ, που ήταν όσο φίλος μας είναι τώρα η Μέρκελ. Άγγλους, Γάλλους, Ρώσους, Γερμανούς και Αμερικάνους που πάντα και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας μας, μας προσέφεραν απλόχερα βοήθεια και με μοναδικό στόχο το καλό της δικής μας πατρίδας και όχι ποταπά και ασήμαντα συμφέροντα παλαιότερα εθνικού και επί των ημερών μας επιχειρησιακών-εταιρικών τους συμφερόντων………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα